Firewatch Developer Walktrough 

Firewatch Developer Walktrough 2014-09-08T11:52:41
Campo Santo, een kleine studio uit San Francisco bestaande uit slechts 10 man, is al een tijd bezig aan de unieke game Firewatch. Vorige week, op de PAX Prime in Seattle, werd de game voor het eerst getoond en nu hebben de ontwikkelaars een uitgebreide walkthrough van de game online gezet.

Dat deden ze doormiddel van een livestream op Twitch. De stream duurde zo'n drie kwartier en bestaat uit een demo van een kwartier, een kwartier Q&A met de chat en daarna nog een kwartier freeroaming.

In Firewatch speel je als Henry, een man die zich vrijwel volledig heeft teruggetrokken uit de sociale wereld. Hij is gaan werken als fire lookout in de wildernis van Wyoming. Zijn enige contact met de buitenwereld heeft hij via een walkie-talkie, waarmee hij contact kan houden met zijn supervisor Delilah. Als fire lookout is het de bedoeling om vanuit een uitkijktoren uit te kijken naar rook, zodat je op tijd zo veel mogelijk van de wildernis kan redden van het vuur.

Firewatch

In de demo zien we drie stukjes van het verhaal waarin Henry zijn uitkijktoren verlaat om een stel vandalen op te zoeken. Maar als hij terugkomt komt hij erachter dat er ingebroken is in zijn toren. Tussen die stukjes verhaal zijn kleine stukjes weggeknipt om niet te veel van het volledige verhaal te spoilen. In de demo valt onder andere een wegtikkend tijdbalkje te zien als je een antwoord moet kiezen, iets wat duidelijk laat zien dat een gedeelte van Campo Studios ook aan de The Walking Dead games heeft gewerkt. Grafisch ziet het er fantastisch uit. 

De stream valt volledig terug te kijken en staat ook op YouTube, dus check 'm zelf hier!

REACTIES (2) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord