Fans gechoqueerd over scheldende, Russische Nintendo-CEO 

Fans gechoqueerd over scheldende, Russische Nintendo-CEO 2018-11-15T14:24:53
De Russische CEO van Nintendo ging helemaal los tijdens een livestream, omdat hij zijn geduld verloor door technische problemen. Nu zijn Nintendo-fans daar best door ontdaan…

De Russische CEO van Nintendo, Yasha Haddaji, verloor zijn geduld tijdens een livestream toen er technische problemen waren, begon z’n werknemers uit te schelden en dreigde met ontslag. Dit is allemaal vastgelegd en Nintendo-fans waren zo ontdaan door deze beelden dat ze in actie zijn gekomen. Via een YouTube-kanaal met de nogal dramatische naam ‘Save Nintendo’, hebben ze een oproep gedaan om de Russische CEO te laten ontslaan. Want dit is zo niet Nintendo!

Yasha Haddaji werd bijzonder chagrijnig tijdens een livestream genaamd Level Up Days, toen hij zich ging bemoeien met technische problemen. De prutser had duidelijk niet door dat hij gewoon live was, want anders had hij vast niet dingen geschreeuwd zoals ‘So, if you don’t know how to do it, you are fired’ en ‘Just fucking streaming now?’. De hele ongemakkelijke situatie kan je hieronder zien:

Het eindigt allemaal met de frusto Haddaji die eist dat de stream offline wordt gehaald en dan heb je vermoedelijk ook wel genoeg gezien van deze ontzettend beschamende situatie. Russische Nintendo-fans vragen Nintendo daarom om Haddaji te vervangen voor iemand die ‘gepassioneerd’ is over games, ook met in het achterhoofd dat dezelfde man besloot om maar een beperkt aantal Pokémon Let´s Go-exemplaren beschikbaar te stellen in Rusland.

Ander Nintendo-nieuws: Metroid Prime 4 is volop in ontwikkeling en er komt een Nintendo 64 Pro controller aan!

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord