Fallout 76 krijgt optie voor fast travel en voorkomt griefen 

Fallout 76 krijgt optie voor fast travel en voorkomt griefen 2018-07-03T11:38:12
Bethesda-topper Todd Howard geeft in een interview nieuwe informatie over de gameplay van Fallout 76.

De frontman van het hele Fallout 76-project heeft in een interview met Multiplayer.it laten weten dat spelers in de game gebruik kunnen maken van een fast travel-optie. Altijd handig voor als je die lange in-game avondvierdaagse niet wil bewandelen. Daarnaast zullen spelers met een lage rank bepaalde perks krijgen om de game toegankelijker te maken. In het interview, dat vertaald is door PC Gamer, werd er geen uitleg gegeven over hoe het fast travel-systeem werkt, maar het zal vast overeenkomen met die van de The Elder Scrolls Online.

Om ervoor te zorgen dat beginnende spelers met een laag level niet direct hun Fallout 76-disc uit het raam gooien heeft Bethesda voorzorgsmaatregelen genomen. Spelers die level vijf of lager zijn kunnen niet beschadigd of uitgeschakeld worden in player vs. player omgevingen. Wederom is er geen verdere toelichting gegeven over hoe het precies werkt, maar het systeem moet ervoor zorgen dat beginnende spelers minder gefrustreerd zullen worden. 

Volgens Bethesda is Fallout 76 zoveel mooier dan zijn voorganger dat je 16 keer meer detail kan zien. Je zou zelfs veranderingen in het weer van een afstand kunnen zien. Er zullen in totaal zes regio’s zijn die spelers gaan verkennen. In elke gebied zijn er verschillende soorten beesten die gemuteerd zijn door de kernbommen en straling. Zo kom je in het ene gebied gigantische, gemuteerde insecten tegen, terwijl je in een ander een mensetende vleermuis tegen het lijf kunt lopen.

Fallout 76

Fallout 76 wordt volgens Todd Howard geen hardcore survival game. De ontwikkelaar noemt de game een softcore survival-titel dat zich voornamelijk focust op het halen van quests in plaats van hulpmiddelen verzamelen.

Voor als je de trailers helemaal aan je voorbij zijn gegaan, check ze dan even hier en hier. En dat Sony de schuld krijgt van Bethesda voor het niet hebben van cross-play vind je ook vast wel interessant.

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord