Fallout 76 bevat real life geheime bunker 

Fallout 76 bevat real life geheime bunker 2018-10-09T10:01:27
Project Greek Island, de geheime bunker die gebouwd is onder het Greenbrier-resort in de Blue Ridge Mountains in West Virginia, zit in Fallout 76. Larry Hryb van Xbox was vorig weekend aanwezig bij een preview event van Fallout 76 op het Greenbrier-resort en sprak in zijn podcast over de toevoeging van de voormalig ultrageheime bunker.

Fallout 76 zal de voormalig top-secret Amerikaanse bunker Project Greek Island bevatten. Larry 'Major Nelson' Hryb van Xbox was aanwezig bij het preview-event van Fallout 76 op het Greenbrier-resort in West Virginia en bracht het nieuws naar buiten tijdens de meest recente aflevering van zijn Major Nelson-podcast. Hij bracht verder geen details naar buiten over de rol van de bunker in de nieuwe Fallout-titel. Dat de bunker aanwezig is in Appalachia is best wel voor de hand liggend als je de bunker historisch gezien in context plaatst.

De ultrageheime locatie werd in 1958 gebouwd door president Dwight E. Eisenhower vanwege de toentertijd reële dreiging van een nucleaire aanval op de Verenigde Staten. De bunker had de capaciteit om alle leden van het Amerikaanse House of Congress huisvesten mocht er een nucleaire aanval plaatsvinden. De bunker zou alle benodigdheden bevatten om wetgevers voor een langere periode hun werk te laten doen. Washington Post maakte in 1992 het bestaan van bunker bekend waarna het gebouw uit gebruik is genomen. Project Greek Island is daadwerkelijk nooit gebruikt, in ieder geval niet waar het in de instantie voor werd bedoeld.

Fallout komt op 14 november uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Lees hier de uitspraken van Bethesda's Pete Hines nog eens terug, die ons onder meer beloofde dat we binnenkort de eerste gameplay van Fallout 76 kunnen verwachten. Speel je Fallout 76 op PC, dan heb je de Bethesda Launcher nodig. Lees hier meer over die applicatie. Fallout 76 zal geen cross-play bevatten, Pete Hines legt hier uit waarom niet.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord