Update: Fallout 4 Far Harbor performance problemen op te lossen door redownload 

Update: Fallout 4 Far Harbor performance problemen op te lossen door redownload 2016-06-03T13:44:11
De Far Harbor DLC van Fallout 4 draaide alles behalve vloeiend op de PlayStation 4 maar Bethesda heeft nu een oplossing voor het probleem vrijgegeven. Het nadeel is wel dat je de DLC opnieuw moet downloaden.

Update:

Deze oplossing geldt helaas alleen nog voor de Amerikaanse versie van Fallout 4. Bethesda heeft laten weten spoedig met een oplossing voor de Europese versie te komen. Bedankt voor de tip, YuriDouna!

Origineel bericht:

De framerate in de PlayStation 4-versie van de nieuwste Fallout 4 DLC was zo bedroevend dat de uitbreiding praktisch onspeelbaar was. De framerate zou zelfs amper boven de 20 FPS uitkomen. De problemen behoren nu gelukkig tot het verleden want Bethesda heeft een oplossing beschikbaar gesteld. Het enige nadeel is dat je de hele uitbreiding van 6,5GB opnieuw moet downloaden via het doorgaans trage PlayStation Network.

Om de DLC opnieuw te downloaden moet je de volgende stappen ondernemen:

  1. Confirm Fallout 4 is not running. Highlight Fallout 4 in your PS4 dashboard, press OPTIONS, and select CLOSE APPLICATION to ensure Fallout 4 is not running minimized.
  2. Select RELATED ITEMS. You’ll find this under the Fallout 4 icon in the PS4 dashboard.
  3. Select MY ADD-ONS.
  4. Navigate to the DOWNLOAD ARROW next to Far Harbor and select it.
  5. You should see a notice that Far Harbor has been Added to Downloads.
  6. Wait for the downloadable content to finish downloading and installing before starting Fallout 4.

Far Harbor, de derde en meest uitgebreide DLC voor Fallout 4, is sinds 19 mei beschikbaar voor 24,99€. De review van Bas lees je zeer binnenkort op de site.

REACTIES (17) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord