Eind 2019 komen Pokémon Sword en Pokémon Shield uit! 

Eind 2019 komen Pokémon Sword en Pokémon Shield uit! 2019-02-27T15:25:44
Nintendo heeft vandaag in een speciale Pokémon Direct de twee nieuwste Pokémon RPG’s aangekondigd; Pokémon Sword en Pokémon Shield. Ze komen aan het einde van het jaar naar de Nintendo Switch.

Sword en Shield; dat zijn de namen van de nieuwe Pokémon games die eind dit jaar uit zullen komen. Nintendo heeft deze twee games zojuist aangekondigd in een speciale Pokémon Direct. Waar Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee zich afspeelden in een oudere, al gebruikte wereld, zullen Pokémon Sword en Shield plaatsvinden in een gloednieuwe wereld; de Galar regio.

 

Ook waren de drie starter-Pokémon te zien in de aankondiging; Grookey, een aapachtige Grass-Pokémon, Scorbunny, een op een konijn lijkende Fire-Pokemon en Sobble, de Water-starter die lijkt op een salamander.

We krijgen dus daadwerkelijk een gloednieuw Pokémon-avontuur aan het einde van dit jaar. Een nieuwe regio, nieuwe zakmonsters en een nieuw verhaal staan ons te wachten. En dat is nog niet alles, want er werd ons op het hart gedrukt om uit te blijven kijken naar meer nieuws! Wat voor andere Pokémon-games staan ons nog te wachten? Zodra er meer bekend is, laten we je het natuurlijk direct weten!

Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee waren natuurlijk een remake van de eerste generatie zakmonsters. Aan die tijd heeft Karim nog hele mooie herinneringen. Hier lees je daar meer over. Lees hier ook direct even de review van Pokémon Let's Go Pikachu en Eevee. Dan weet je ook hoe die games ons bevielen.

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord