Paper Mario: The Origami King krijgt open wereld 

Paper Mario: The Origami King krijgt open wereld 2020-07-02T10:11:42
Paper Mario: The Origami King, krijgt een open wereld. Het team achter de nieuwe Mario-game maakte deze informatie bekend tijdens een interview met Game Informer.

Paper Mario: The Origami King werd in mei plotseling door Nintendo aangekondigd en komt over een paar weken uit. Tijdens een interview met Game Informer vertellen producer, Kensuke Tanabe en Masahiko Magaya, het hoofd van Intelligent Systems bij Nintendo, wat meer over de nieuwe Paper Mario-game. Daaruit blijkt dat het nieuwe vechtsysteem gebaseerd is op een Rubiks kubus en is Paper Mario: The Origami King niet meer verdeeld in verschillende hoofdstukken, maar is het dit keer een openwereld.

“Een belangrijk kenmerk dat de wereld waar dit avontuur plaatsvindt bijzonder maakt, is dat er achter elke bocht een enorme map te ontdekken is", zegt Magaya. “Omdat de game zo is ingedeeld, waren we tijdens de ontwerpfase druk bezig om te zorgen dat er altijd iets in het gezichtsveld van de speler is om hun aandacht te trekken tijdens het verkennen van de wereld”.

Om ervoor te zorgen dat spelers tijdens het verkennen van de wereld niet de weg kwijtraken, kunnen spelers de vijf linten die Princess Peach in haar kasteel gevangen houdt, volgen om naar het volgende punt in het verhaal te gaan. Dit kan te voet gedaan worden, maar er kunnen ook verschillende voertuigen gebruikt worden zoals bijvoorbeeld een boot en een schoenen-auto.

Paper Mario: The Origami King komt 17 juli uit op de Nintendo Switch.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord