Doe mee met ons eerste Call of Duty Warzone Toernooi

Doe mee met ons eerste Call of Duty Warzone Toernooi! 2020-04-28T09:30:48
We organiseren een Warzone-toernooi op Level Up! Na twee ontzettend gezellige Fifa-toernooien is het tijd om de horizon te verbreden en daarom kunnen jullie volgende week de krachten meten in Call of Duty Warzone. Wij zorgen voor de prijzen en een live-verslag op ons Twitch-kanaal, samen zorgen we voor gezelligheid.

Op ons competitieve community platform Level Up kun je volgende week donderdag meedoen aan een van de eerste Warzone-toernooien in Nederland. De perfecte gelegenheid om je skills eens flink op de proef te stellen en je team naar een overwinning te dragen. Verzamel dus je vaste trio en schrijf je in voor het Warzone toernooi van volgende week donderdag.

Blijf Thuis Warzone Toernooi

Hoe gaat dat toernooi in zijn werking?

Omdat het simpelweg onmogelijk is om alle deelnemende teams in 1 server te krijgen, pakken wij dit toernooi net even wat anders aan. We delen het toernooi op in drie rondes van 45 minuten. In elke ronde krijg je een unieke clantag en de kans om een zo hoog mogelijke score neer te zetten en naar ons op te sturen. Als na de ronde alle scores zijn verzameld, kun je zien hoe jouw team het heeft gedaan ten opzichte van de andere deelnemers. Na drie rondes weten we welke teams hebben gewonnen en krijgen ze een leuk prijsje opgestuurd. 

Voorbeeld Warzone toernooi

Puntentelling

Iedere ronde heb je met je team 45 minuten de kans om een goed resultaat neer te zetten. Gedurende dit tijdsbestek mogen teams zoveel potjes starten als ze willen, maar van slechts één van deze potjes mag de score en de eindklassering worden ingestuurd. De puntenverdeling voor je prestaties gaat als volgt:

Een win telt voor 15 punten. Plaats 2-5: 9 punten. Plaats 6-10: 7 punten. Plaats 10-15: 5 punten. Plaats 15-20: 3 punten. Plaats 20-30: 1 punt.  Daarnaast levert iedere kill één punt op. 

Live-verslag

Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, zenden wij ook dit toernooi weer uit via het Power Unlimited Twitch-kanaal. Zorg er dus voor dat je ons kanaal open hebt staan, dan ben je niet alleen op de hoogte van de status van het toernooi, maar kan je alles vragen wat je dwars zit. Bovendien kan je meekijken naar het gestuntel van het PU All Star-team, bestaande uit gebruikelijke gastheren Tjeerd, Cody en JP.

PU Allstars

Wil je je graag aanmelden? Dat kan! Ga als de sodemieter naar pu.nl/levelup en schrijf je in met een team van drie. Mocht je nog vragen hebben, kun je die stellen in #levelup op de PU Discord of gewoon onder dit artikel. Mocht je meer willen weten over Level Up? Dan kun je hier een handig overzicht vinden over ons competitieve community platform. 

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord