Pootafdruk van een dinosaurus ontdekt in Fortnite seizoen 4 

Pootafdruk van een dinosaurus ontdekt in Fortnite seizoen 4 2018-05-04T11:41:30
Het vierde seizoen voor Fortnite is nog maar net 2 dagen speelbaar, maar de eerste spelers hebben al genoeg nieuwe toevoegingen en hints gevonden.

Er is een pootafdruk gevonden van wat een (grote) dinosaurus lijkt in Fortnite seizoen 4. Ten zuiden van Snobby Shores en ten westen van Greasy Grove is de afdruk te vinden. Op de plek is te zien dat een beest van groot formaat een huis heeft vernield op zijn pad. Door de aanwezigheid van camera´s en andere filmapparatuur, lijkt de omgeving van de pootafdruk op een filmset. 

Fortnite Dinosaurus

De afdruk is gevonden door een Reddit-gebruiker genaamd Qpaniic en zorgde ervoor dat de geruchtenmolen flink op gang kwam, vooral wat betreft dinosaurustheorieën. Opvallend is dat de ontdekking gedaan werd nadat Epic Games twee dinosaurus-skins en een dinosaurusicoon als beloning had uitgebracht in seizoen 3. Nu de mysterieuze meteoor is ingeslagen en Dusty Depot heeft vernietigd, lijkt het dat Epic Games een trend volgt in het geven van hints rondom toekomstige gebeurtenissen in Fortnite.

Fortnite komeet

Fortnite seizoen 4 brengt ook nieuwe tokens met zich mee. Reddit gebruiker Bfor45 heeft namelijk een Secret Token ontdekt die je kan verdienen na het halen van de Blockbuster Challenge.

Wat de afdruk betekent voor de toekomst van Fortnite weet nog niet niemand, maar iedereen kan weer lekker los gaan met Fortnite-theorieën en discussiëren over van wie of wat de afdruk is!

Al het laatste nieuws over Fortnite vind je hier!

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord