DICE kondigt drie nieuwe gamemodi aan voor Star Wars: Battlefront 

DICE kondigt drie nieuwe gamemodi aan voor Star Wars: Battlefront 2015-10-14T11:19:40
Ontwikkelaar DICE heeft drie nieuwe gamemodi aangekondigd voor Star Wars: Battlefront, en de namen ervan zijn Hero Hunt, Droid Run en Cargo. Op de release van de game zijn alle drie de modi direct te spelen.

Na het sluiten van de beta deze week kregen we al te horen dat Star Wars: Battlefront een Season Pass krijgt waar je maar liefst €49,99 voor moet neerleggen. Gelukkig is er ook nieuws op het gebied van de content die in de standaard-game zit, want DICE heeft met Hero Hunt, Droid Run en Cargo drie nieuwe gamemodi aangekondigd waar iedereen mee aan de slag kan. 

Battlefront Hero Hunt

In Hero Hunt nemen zeven spelers het op tegen één zelfstandige ‘hero’, en is het simpelweg de taak voor de groep spelers om deze ene held om te brengen. Zodra iemand een welgeplaatste laser tussen de ogen van deze ene speler weet te krijgen, neemt hij de rol over en gaat de rest van het team achter hém aan.

Droid Run

Droid Run is een modus waarin twee teams tegen elkaar strijden om een bepaald punt te veroveren, en dit punt komt in de vorm van bewegende GNK Droids. Inderdaad, these are the droids you’re looking for. Maar slechte verwijzingen naar de Star Wars films terzijde, in deze 6 vs 6 modus krijgt een team punten voor het zo lang mogelijk in het bezit houden van een droid. Zonder voertuigen.

Cargo

Als laatste is er Cargo, een klassieke gamemodus met een Star Wars-sausje. Veteranen van FPS-games zullen deze gamemodus herkennen als Capture the Flag, maar het is toch niet helemaal hetzelfde. Twee teams vechten tegen elkaar om de cargo die de tegenpartij in hun basis heeft liggen. Het is simpelweg de taak voor de spelers om zo veel mogelijk cargo van de tegenstander naar hun eigen basis te brengen, ongeacht of de tegenstander (een deel van) jouw cargo meeneemt.

De totale hoeveelheid gamemodi waarmee we aan de slag kunnen gaan op de release van de game komt daarmee op negen. Op papier biedt dit genoeg variatie, maar we zullen moeten wachten tot 19 november om na te gaan of het lasergeweld in Star Wars: Battlefront lang leuk gaat blijven op Xbox One, PC of PS4.

REACTIES (24) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord