Destiny 2-personages Saint-14 en Osiris zijn homoseksueel 

Destiny 2-personages Saint-14 en Osiris zijn homoseksueel 2020-11-30T11:48:56
De Destiny 2-personages Osiris en Saint-14 zijn homoseksueel, zo heeft de narrative designer van de game bevestigd.

Fans speculeerden hier al geruime tijd over. Niet alleen zijn Osiris en Saint-14 verhaaltechnisch nauw met elkaar betrokken, Osiris vindt in het huidige seizoen van de game ook brieven van Saint-14 waarin hij zijn "vurige phoenix" wordt genoemd.

Bungie's narrative director Robert Brookes heeft het nu bevestigd via Twitter. 'Ja, Saint en Osiris zijn homoseksueel. Altijd al geweest.' In andere tweets meldt hij: 'Vertegenwoordiging is belangrijk. Of het nou om seksuele oriëntatie, ras of cultuur gaat. Het helpt je om met jezelf te identificeren, jezelf te begrijpen en je gezien te voelen.' Brookes laat weten dat hij sinds hij bij Bungie werkt de personages als homoseksueel schrijft, "omdat ze dat op voorhand al waren".

Destiny 2

Destiny 2

REACTIES (21) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord