Sappige info over Destiny 3 lekt uit 

Sappige info over Destiny 3 lekt uit 2019-04-03T10:55:16
Het lijkt er op dat er een hoop informatie over Destiny 3 gelekt is via Reddit. Reddit-gebruiker ShadowOfAnonTheNine zette alle leaks, verkregen via een 4Chan-gebruiker genaamd AnonTheNine, op een rijtje en wellicht weten we nu meer over het verhaal van de nog niet aangekondigde game.

In een Reddit-post van gebruiker ShadowOfAnonTheNine zijn er diverse leaks over Destiny 3 onthuld. Deze leaks komen allemaal uit handen van een 4Chan-gebruiker genaamd AnonTheNine en zijn volgens de gebruiker zeer betrouwbaar. Na het posten van de leaks werd er niets meer vernomen van AnonTheNine en om die reden heeft zijn schaduw, ShadowOfAnonTheNine, alle leaks in een Reddit-post gestopt zodat iedereen er van kan meegenieten.

De leaks bespreken onder andere een deel van het verhaal, de richting die de game in wil slaan qua moeilijkheidsgraad en een nieuwe factie. Volgens de post zijn Chicago, Europa en Venus bevestigde locaties waar je naartoe zal reizen in Destiny 3. Ook kan je waarschijnlijk een bezoek gaan brengen aan de gigantische piramidevormige ruimteschepen die al in Destiny 2 te zien waren. Deze behoren tot een ras van ruimtedemonen genaamd The Veil. Deze boze gasten zijn volgens de leaks van plan om hun duistere god weer tot leven te wekken met de kracht van de Traveler, de gigantische bal die boven de aarde zweeft in Destiny 2.

Naast deze gelekte verhaallijn geeft de post ook aan dat er ‘darkness based abilities’ toegevoegd zullen worden aan Destiny 3, ookal is nog niet duidelijk wat dat precies inhoud. Ook geeft ShadowOfAnonTheNine aan dat de game vooral in zal spelen op de hardcore spelers en wordt Destiny 3 flink wat moeilijker dan zijn voorgangers. Nu zijn deze leaks nog niet bevestigd en moeten we ze wel met een korrel zout nemen. Wel leuk om over na te denken, toch?

Er is verder natuurlijk nog helemaal niets bekend over Destiny 3 en dat gaat waarschijnlijk ook nog wel een tijdje duren. Tot die tijd kan je hier ook gewoon Wouter en Tjeerds review van Destiny 2. Deze game bestaat in ieder geval wel.

REACTIES (16) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord