Death Stranding niet meer op lijst van PlayStation exclusives 

Death Stranding niet meer op lijst van PlayStation exclusives 2019-08-07T16:32:30
Een oplettende gamer merkte op dat Death Stranding niet langer te vinden is op de lijst van PlayStation exclusives die je op de officiële site van PlayStation kan vinden, na daar een hele tijd wel gestaan te hebben.

Je kan zolang zoeken als je wil, Death Stranding is niet meer te vinden op de exclusives-pagina op de website van PlayStation. Dit merkte gebruiker Vestan van het forum Restera op. Om te bewijzen dat de game er eerst wel op stond, kan je terug de tijd in gaan.

Toen Sony’s deal met Kojima Productions voor Death Stranding oorspronkelijk werd aangekondigd, werd er ook al gepraat over een PC-versie die een onbepaalde tijd na de PS4-versie zou verschijnen. Na die eerste aankondiging hebben we er echter niets meer over gehoord en veel mensen gingen er vanuit dat de game alleen voor de PS4 zou verschijnen. Een gedachte die werd aangemoedigd door de marketing van de game als PS4 exclusive.

Death Stranding

Maar er is meer. Vorig jaar bezocht Hideo Kojima, die verantwoordelijk is voor Death Stranding, Valve. Wellicht werd er over een mogelijke Steam release gepraat? Nog recenter werd Kojima in Japan bezocht door Jade Raymond, die op dit moment gaat over de games op Google Stadia. Misschien zijn deze ontmoetingen wel allemaal toeval, maar wie weet zit er wel meer achter. Hoe dan ook, PC gamers hebben genoeg redenen om stiekem te hopen.

Hideo Kojima is dit jaar voor het eerst sinds 2014 aanwezig op Gamescom, waar hij meer informatie gaat delen over Death Stranding. Als je meer over Death Stranding te weten wil komen, klik dan hier.

REACTIES (19) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord