'Dead Rising remaster komt mogelijk naar PlayStation 4

'Dead Rising remaster komt mogelijk naar PlayStation 4' 2016-07-18T12:06:17
Mogelijk komt er een remaster van de originele Dead Rising naar PlayStation 4. Er zijn namelijk trophies van Dead Rising gepost op de site Exophase. Capcom heeft nog niet gereageerd, maar zei eerder wel dat zij meer remastered versies van populaire oude games willen uitbrengen.

Er zijn trophies voor Dead Rising voor PlayStation 4 verschenen op de site Exophase. Op die website kan je van elke game alle trophies bekijken. Dit zou in de visie van Capcom vallen, zij maakten namelijk eerder bekend dat ze oude, populaire games willen remasteren. Exophase had eerder ook de trophies voor South Park: Stick of Truth voor PlayStation 4 op de site staan voor deze werd aangekondigd, dat bleek te kloppen. Capcom zelf heeft nog niet gereageerd.

Dead Rising

De originele Dead Rising verscheen nooit voor PlayStation 3, deze kwam enkel uit voor Xbox 360. De Dead Rising-games zijn sowieso meer op Xbox gericht, het vierde deel verschijnt op 6 december voor Xbox One. Door een deal tussen Microsoft en Capcom blijft de game een jaar lang exclusief voor de Xbox One. Overigens hebben zowel Dead Rising 1 als Dead Rising 4 hetzelfde hoofdpersonage; Frank West.

REACTIES (1) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord