Dead or Alive 6 moet 'meer natuurlijk' zijn 

Dead or Alive 6 moet 'meer natuurlijk' zijn 2018-06-19T15:11:56
De game director van Dead or Alive 6 gooit alles over een andere boeg. Tijdens de E3 werd er meer verteld over de nieuwste fighting game, waarbij er nadruk werd gelegd op de physics. Het komt uiteindelijk neer op minder boobs en meer realisme.

Bloed, zweet en … realisme. Onlangs werd de eerste trailer van Dead or Alive 6 uitgebracht en zagen we de eerste beelden van de gameplay. De game ziet de terugkeer van bekende personages als Kasumi, Zack, Helena, Jann Lee, Hayate en Hayabusa, en legt de focus op realistische knokpartijen. In de trailer zien we bovendien de nieuwe look van deel 6 uit deze franchise, waarbij zelfs het zweet op de personages te zien is als ze in een hevig gevecht verwikkeld zijn. Game director Yohei Shimbori heeft tijdens de E3 aangegeven dat de physics volledig zijn aangepast en dat het een serieuze en meer realistische Dead or Alive-titel moet worden.

Kasumi

Een van de meeste herkenbare kenmerken van de Dead or Alive-games waren de absurd grote borstpartijen van de vrouwelijke personages. Shimbori heeft aan Eurogamer verteld wat de redenen zijn voor het drastische downgraden van de ‘DoA-boobs’ (mind you: de dames zijn nog altijd behoorlijk well-endowed) en waarom de physics zijn veranderd.

De eerste reden is het afzwakken van seksualisatie. De nieuwe Dead or Alive moet door iedereen kunnen worden gespeeld, zonder dat daarbij zaken als aanstootgevend worden ervaren. In een interview met Game Informer heeft een medewerker van Team Ninja gezegd dat de game nog volop in productie is en dat er nog een kans bestaat dat 'dingen' veranderen.

Helena

De tweede reden dat de physics zijn aangepast is om ervoor te zorgen dat de focus wordt verlegd. Het spel moet draaien om de gevechten, en niet om andere zaken, aldus Shimbori. Natuurlijk, er zijn soms nog lichaamsdelen in zicht die nastuiteren of -trillen, maar het moet er allemaal een stuk natuurlijker uitzien. Check de trailer om de nieuwe looks in actie te zien.

Dead or Alive 6 heeft nog geen releasedatum, maar komt ergens begin volgend jaar uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Wist je al dat naakt zijn functioneel is in Cyberpunk 2077? Lees hier meer. Romantiek-opties In Cyberpunk 2077 uitgebreider dan The Witcher? Klik hier voor meer!

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord