De populaire DC en Marvel comic artists die op Heroes Dutch Comic Con 2019 Winter Edition te vinden zijn 

De populaire DC en Marvel comic artists die op Heroes Dutch Comic Con te vinden zijn 2019-11-05T12:00:23
Wat is Comic Con zonder comic-artiesten? Helemaal niets dus! Op 23 en 24 november krijg je de kans om een van je favoriete comic-artiesten te ontmoeten. Onder anderen Arthur Adams, Brad Walker, Chris Sprouse en Carlos Pacheco zijn namelijk op de beurs aanwezig.

Comic-fans opgelet! Dit jaar op Heroes Dutch Comic Con Winter Edition 2019 zijn een aantal enorm populaire comic-artiesten aanwezig, die jij kan ontmoeten en een praatje mee kan maken. Het gaat om zeven striptekenaars en een Marvel Comics-editor, die de tijd neemt om een aantal portfolio’s te reviewen. Hier is de lijst met artiesten die je kan ontmoeten:

 

Arthur Adams

Origineel bekend van Longshot, een miniserie uit 1985, maar sindsdien heeft hij al een hele hoop werk geleverd voor een aantal van de grootste comics in de wereld. Denk hierbij aan de covers en het binnenwerk van Marvel-supersterren zoals de Avengers, Spider-Man, X-Men en Fantastic Four.

 

Brad Walker

Hij werkt al ruim vijftien jaar in de branche, en heeft gewerkt aan titels voor zowel DC Comics als Marvel Comics. Zijn meest succesvolle werk is The Iteration of the Guardians, wat uiteindelijk voor de populaire filmreeks Guardians of the Galaxy met Chris Pratt en Zoe Saldana heeft gezorgd.

 Comics  

CAFU

Deze Spaanse artiest begon zijn carrière bij DC Comics en behaalde successen met T.H.U.H.D.E.R. de Agents-serie en Vixen: Return of the Lion. Ook werkte hij aan de Marvel comics The Avengers en Black Panther, en dat zijn ook niet de minste namen! Heb je de officiële poster van de Winter Edition van Comic Con gezien? Die heeft CAFU ontworpen!

 

Chris Sprouse

Met dertig jaar aan ervaring is Sprouse bekend met de industrie. Een groot gedeelte van zijn carrière werkte hij voor DC Comics, waarvoor hij onder andere het Eisner-award winnende Tom Strong uitbracht.

 

Carlos Pacheco

Pacheco is één van de grootste comic-artiesten van de afgelopen jaren. Hij begon bij de Spaanse uitgaven voor Marvel Comics, maar werd al snel opgepikt door Marvel UK als tekenaar van Dark Guard. Zijn meest recente meesterwerk is de miniserie The Life of Captain Marvel. Ook creëerde hij samen met Kurt Busiek, die ook aanwezig is op HDCC, Arrowsmith. Op dit moment werken ze samen aan een vervolg op deze reeks.

 

Joyce Chin

Ook Joyce Chin gaat al een tijdje mee in de stripwereld. In 1995 schreef ze verschillende nummers van Guy Gardner: Warrior voor DC Comics. Sindsdien heeft ze meegewerkt aan grote titels van diverse uitgeverijen zoals Hulk, Green Lantern, Xena en Spider-Man. Vandaag de dag werkt ze aan de covers van Marvel-werken zoals Deadpool Duck en Thor.

 Comics

Kurt Busiek

Kurt Busiek was in 1982 al actief in de comic-wereld. Sindsdien heeft hij zijn bijdrage geleverd aan titels zoals Avengers, Conan en Superman, terwijl hij nu werkt aan Arrowsmith met de bovengenoemde Carlos Pacheco.

 

Alanna Smith

Deze Marvel-editor is in Nederland op zoek naar tekentalent, dus als je een portfolio meeneemt kan je het misschien wel aan haar laten zien! Ze weet als geen ander hoe een goede comic in elkaar steekt, dus als je wel een toekomst in de comic-industrie ziet, dan moet je hier bij zijn!

 

Heroes Dutch Comic Con vindt op 23 en 24 november plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie over de andere activiteiten op de beurs, bekijk deze pagina of ga naar de website van HDCC.

REACTIES (0) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord