De eerste draft van het script voor de Witcher Netflix -serie is af 

De eerste draft van het script voor de Witcher Netflix serie is af 2018-02-26T15:54:17
Witcher-fans opgelet: de Netflix-show van je geliefde witharige monsterjager komt steeds dichterbij! De schrijfster van de serie, Lauren Schmidt, heeft op Twitter laten weten dat haar eerste draft voor de pilot af is.

Op vrijdag heeft de schrijfster en producent van de Witcher Netflix-serie op Twitter gedeeld dat de eerste draft voor de pilot van de show af is. Voor het geval je het niet wist: de pilot is de allereerste aflevering van een televisieserie. Vervolgens besloot ze te verdwijnen uit het Twitter-rijk voor het gehele weekend om tijd te kunnen besteden met haar kinderen. Een logisch besluit, al zijn mensen vast en zeker benieuwd wat er op die papiertjes geschreven staat. We weten nog niet eens wanneer we de serie kunnen gaan bewonderen en het wachten doet pijn.

Schmidt heeft in het verleden gewerkt aan Marvel's The Defenders en Daredevil, en een politieke dramaserie genaamd The West Wing. The Defenders is niet fantastisch, maar de rest van de shows werden goed ontvangen, dus het CV van de schrijfster ziet er meer dan prima uit. De Witcher-franchise lijkt in goede handen te zijn en bovendien krijgt ze ook nog eens hulp van de originele schrijver van de boeken, Andrzej Sapkowski.

Witcher 3

De eerste keer dat we van dit project hoorden was alweer een stagiair geleden in mei vorig jaar, en in december leerden we dat Lauren Schmidt betrokken is bij het project. We weten alleen nog zo weinig. De schrijver van de Witcher-boeken, Andrzej Sapkowski, heeft verder aangegeven dat hij de games nooit gespeeld heeft en dus ook niet heel goed weet hoe het zit met het verhaal. Wij gokken dat ze zich in ieder geval in het begin vooral gaan focusen op de verhalen uit The Last Wish en Sword of Destiny. Beide boeken zijn namelijk verzamelingen van korte verhalen, wat zich dus perfect leent voor een serie. Nu dat de eerste draft af is horen we hopelijk snel meer over de voortgang van het gehele project.

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord