De acteur van Finn uit Star Wars was het niet eens met alle keuzes in The Last Jedi 

De acteur van Finn uit Star Wars was het niet eens met alle keuzes in The Last Jedi 2019-12-11T13:55:55
Het is een week voor de release van Star Wars: The Rise of Skywalker, volgens John Boyega een goed moment om terug te blikken op zijn tijd als Finn in de sequel-trilogie. Wanneer hij het over The Last Jedi heeft, geeft hij aan dat hij het niet eens was met alle keuzes die voor deze film gemaakt zijn. En wat dat betreft is hij niet de enige!

De release van Star Wars: The Rise of Skywalker is nu officieel nog maar een week van ons verwijderd, wat inhoudt dat alle Star Wars-fans in spanning zitten te wachten of de film de Skywalker-saga op een passende wijze af gaat sluiten.

John Boyega blikt in een interview met Hype Beast terug op zijn tijd als Finn, een van de hoofdpersonages van de trilogie. Hij onthult dat niet alleen een deel van de fans gemixte gevoelens hebben over The Last Jedi, want zelf is hij het ook niet eens met alle keuzes die in de film gemaakt zijn. De problemen die hij met de film heeft zijn echter wel anders dan de problemen van de meeste fans.

The Force Awakens I think was the beginning of something quite solid, The Last Jedi, if I'm being honest, I'd say that was feeling a bit iffy for me. I didn't necessarily agree with a lot of the choices in that and that’s something that spoke to Mark Hamill a lot about and we had conversations about it. And it was hard for all of us, because we were separated.

Met ‘seperated’ bedoelt hij ongetwijfeld dat de hoofdpersonages gedurende de film zelden bij elkaar waren. Rey en Luke zaten een groot deel van de film te chillen op een eiland, terwijl Finn en de nieuwkomer Rose Tico met rare beesten over de casinoplaneet Canto Bight aan het racen waren.

Finn & Rose

Boyega had liever een zelfde aanpak gezien als bij de originele trilogie, waarin Luke, Leia en Han een écht trio vormen. Zoals hij hierboven al zei begon dat goed met The Force Awakens, maar zwakte dat af bij The Last Jedi:

I guess the original Star Wars films there was much more of a trio feel where it was essentially about Luke's journey, but Han and Leia there was a strong dynamic, which I think, I don't know how quickly we're going to be able to establish that long-term dynamic with [Rise of Skywalker]. But if it's exploring that dynamic, then that would be cool.

In de trailers van The Rise of Skywalker zien we Finn, Rey en Poe weer vaker bij elkaar, maar Boyega weet dus niet zeker of het genoeg is om hetzelfde gevoel te creëren als bij de originele trilogie.

Volgende week gaan we het zien, en dan kunnen we allemaal ons eigen oordeel vellen. Dat doen Star Wars-fans toch wel, over alle aspecten van de film. Zo gaf regisseur J.J. Abrams onlangs al aan dat Episode IX nieuwe Force Powers introduceert waar de fanbase verdeeld op zal reagerenBekijk hier en hier een trailer van de film. Check hier de Super Powerpraat waar Dwayne, Wouter en Kenneth het hebben over The Mandalorian, waar ook The Rise of Skywalker iets mee te maken lijkt te hebben... Behalve dat het beide Star Wars is natuurlijk!

REACTIES (6) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord