Dark Souls II krijgt toch DLC? 

Dark Souls II krijgt toch DLC? 2014-02-01T12:49:01
From Software wilde met Dark Souls II zo’n complete game uitbrengen dat DLC overbodig zou zijn. De kans lijkt echter groot dat we na verloop van tijd toch nieuwe content mogen verwachten. Moeten jullie alleen wel effe aangeven dat jullie dat willen!

In december lieten we nog weten dat Takeshi Miyazoe niet van plan was om aan de slag te gaan met downloadable content voor Dark Souls II. Voor de eerste Dark Souls is er destijds wel DLC uitgebracht, maar From Software wilde ditmaal in een keer een compleet spel uitbrengen dat voor iedereen de volledige ervaring zou bieden. 

Dark Souls II

In een nieuw interview laat Miyazoe echter weten dat hij toch wel openstaat voor het uitbrengen van eventuele DLC voor Dark Souls II.

"There is definitely potential, I think. Again, it's all about fan feedback. Right now we are concentrating on completing what we've got, but I think there are next steps on how we can expand on Dark Souls II. So I'm not really ready to say look forward to more information, but I think the potential is definitely there."

Of er wel of geen DLC komt, is dus vooral afhankelijk van hetgeen de fans willen. Miyazoe gaf hiernaast toe dat de extra content voor het vorige deel in eerste instantie ook niet gepland was...

Met andere woorden: er komt dus gewoon MEER van Dark Souls II. Wedje leggen?

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord