Dark Souls 2 niet voor PS4/Xbox 720 

Dark Souls 2 niet voor PS4/Xbox 720 2013-04-14T13:57:41
Sinds de aankondiging van de nieuwe Dark Souls zijn er al geruchten dat de game ook naar de next-gen consoles van Sony en Microsoft zou komen. Nu wordt dat echter ontkend door de ontwikkelaar van de game. Jammer joh!

Eind vorig jaar waren er ineens een shitload aan geruchten over een nieuwe Dark Souls. Niet veel later werd de game officieel bevestigd door developer From Software, maar de geruchten dat het weleens een next-gen game zou kunnen worden hielden daarmee niet op.

De verwachting was dat de game eerst naar de huidige consoles zou komen, maar daarna ook nog naar de next-gen consoles (iets wat veel gaat voorkomen), maar dat blijkt nu niet het geval. Yui Tanimura, de director van de game, zegt:

Dark

"We understand that the next-gen's coming out and it would be a lie to say we didn't consider it at all, but right now there's no attempt to put Dark Souls 2 on the next-gen. We feel the current-gen's potential is still viable and we want to deliver Dark Souls 2 on current-gen."

Fijn, dan is da took weer duidelijk. From Software heeft het er dus intern over gehad, maar hebben toch besloten om de game op de huidige consoles uit te geven. Ach, wie weet wordt de game alsnog gepoort naar de next-gen consoles, maar voorlopig moeten we de game op de oude vertrouwde consoles spelen!

REACTIES (23) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord