Cyberpunk 2077- map is kleiner maar compacter dan The Witcher 3-map 

Cyberpunk 2077-map is kleiner maar compacter dan The Witcher 3-map 2019-08-26T10:40:23
De map van Cyberpunk 2077 is kleiner dan de map van The Witcher 3, maar een stuk compacter. In plaats van grote open vlaktes en prachtige natuurgebieden kunnen we een dichtbevolkte stad met enorm veel verticaliteit gaan verkennen.

In een interview met GamesRadar tijdens Gamescom vertelde Cyberpunk 2077-ontwikkelaar Richard Borzymowski over de visie van CD Projekt Red wat betreft het maken van de map:

If you look at pure surface square kilometers, then Cyberpunk2077 might even be a little bit smaller than The Witcher 3, but it’s the density of the content, taking the world of TheWitcher and squeezing it right in, deleting the wilderness between.

Obviously in The Witcher we were an open world with vast lanes and forests in between smaller cities and larger cities like Novigrad, but in Cyberpunk 2077 we’re set in Night City. It’s an integral part of the setting; it’s essentially a protagonist if you want to call it that, so it has to be denser. It wouldn’t give us the end effect we wanted to achieve if the city wouldn’t be believable. So we packed it full of life.

Als je de beelden van Cyberpunk 2077 bekijkt, is het niet moeilijk om te geloven dat de map kleiner is. Night City bestaat uit flatgebouwen die de wolken raken en veel gebouwen zijn op meerdere verdiepingen te verkennen. In een game waarin een stad centraal staat, is het ook logischer om deze stad enorm en compact te maken.

Cyberpunk 2077

Er zijn natuurlijk ook nog de Badlands, de directe omgeving van de stad waar facties te vinden zijn. Afhankelijk van het achtergrondverhaal dat je kiest, kan je hier het verhaal beginnen. Wellicht vullen deze gebieden een groot oppervlak om de map alsnog erg groot te maken. De prachtige natuurgebieden en vrije ruimte uit The Witcher 3 passen niet bij de game en zijn dus niet aanwezig.

Cyberpunk 2077 komt pas op 16 april 2020 uit. Tot die tijd moeten we het doen met interviews en gameplay-beelden, onder het motto 'iets is beter dan niets'. Over gameplay-beelden gesproken, vrijdag laat CD Projekt Red de 15 minuten durende Gamescom demo aan iedereen zien. Of je volgend jaar ook in staat gaat zijn om met een vriend of vriendin Night City te verkennen, is nog geen zekerheid.

REACTIES (9) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord