Cyberpunk 2077 artbook geeft ons een eerste blik op de map 

Cyberpunk 2077 artbook geeft ons een eerste blik op de map 2019-12-03T14:25:39
Het boek The World of Cyberpunk 2077 Deluxe Edition is op Amazon verschenen, waar je hem nu kan pre-orderen. De cover van dit boek is best wel interessant, aangezien we er voor het eerst (een deel van de?) de map van de game op kunnen zien.

Sinds kort kan je via Amazon de Deluxe Edition van het boek The World of Cyberpunk 2077 pre-orderen. Dit boek alleen is met €71,25 al duurder dan de game, dus je moet wel een flinke fan zijn of een ware verzamelaar wil je dit aanschaffen. Zonder het boek ook maar te openen geeft het wel al iets weg over de game, door ons een eerste blik op de map van Cyberpunk 2077 te geven.

Dit is hoe de Deluxe Edition van The World of Cyberpunk 2077 eruit ziet:

Deluxe Edition

Dan is er ook nog de volgende afbeelding van de map:

Map

Of deze afbeeldingen de volledige map van de game laten zien, weten we niet. Als dit het geval is, weten we dat de map van Cyberpunk 2077 niet geweldig groot is. Dit wisten we eigenlijk al, want een ontwikkelaar van CD Projekt Red gaf in een interview aan dat de map van de game kleiner, maar compacter is dan de map van The Witcher 3.

Dat is eigenlijk ook wel logisch. Cyberpunk 2077 vindt plaats in de grote stad Night City waar flatgebouwen de wolken raken en mensen in kluitjes op elkaar leven. Zoals je op de bovenstaande afbeeldingen kan zien, zijn de grote open vlaktes uit The Witcher-games nergens te bekennen (tenzij je de ruimte rechtsboven meetelt, maar tenzij dit de Badlands zijn kan je hier waarschijnlijk niet komen).

In tegenstelling tot de map, is het verhaal in Cyberpunk 2077 ‘much grander’ dan het verhaal van The Witcher 3. Dat betekent niet dat je er langer zoet mee bent, maar dat het plot zich op een veel grotere schaal plaatsvindt. Als je nog niet echt bekend bent met Cyberpunk, dan moet je deze feature eens checken. 

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord