Counter-Strike map Dust 2 speelbaar in creative mode Fortnite 

Counter-Strike map Dust 2 speelbaar in creative mode Fortnite 2020-02-14T14:42:45
Kan je niet kiezen welk spel je dit weekend wilt spelen: Counter Strike of Fortnite? Geen stress! Hier is de oplossing! Je kan namelijk in de creative modus in Fortnite de Counter Strike Dust 2-map spelen.

Deze iconische Counter Strike-map is gemaakt door Team Evolve. Dit team heeft geprobeerd om de kaart zo precies mogelijk na te bouwen met de tools van Fortnite. Binnenkort plaatsen zij de code van de map op het twitter-account van Team Evolve.

De leden van dit creatieve Fortnite-Team maken wel vaker content voor de Fortnite Creative-modus. Zo maakten ze eerder een Super Mario Sunshine-map, een map met verschillende wereldbekende monumenten en de Creative Showdown Capture-map. Die laatste kaart is gebruikt in wedstrijden van de Summer Block Party. Ze hebben zelfs een aantal maps gemaakt in combinatie met Samsung, Fortnite Creative World Club, Nickelodeon en Epic Games.

In de creative-modus van Fortnite kan je alles bouwen wat je wilt. Door de grote mogelijkheden kan je zelfs je eigen game maken. Je kunt racen of op een alternatieve manier met elkaar echten. Als je de creative-modus gebruikt krijg je een eigen eiland waarop je kunt bouwen en spelen.

Team Evolved gebruikt deze mode om zijn maps te maken. In een Twitter-bericht laat het team weten dat de code vandaag nog op de site wordt geplaatst. 

REACTIES (3) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord