Combat in Marvel’s Spider-Man 

Combat in Marvel’s Spider-Man 2018-04-12T10:49:29
De combat in Marvel’s Spider-Man wordt uitgelegd door Bryan Intihar, de Creative Director van de game. Op het eerste gezicht lijkt het vechten vergelijkbaar met dat van de Batman Arkham-games, maar er komt zeker meer bij kijken.

Game Informer heeft een video geplaatst op hun site waarin de Creative Director van Marvel’s Spider-Man, Bryan Intihar, uitlegt hoe het vechtsysteem werkt in de game. Tot nu toe is de combat vaak vergeleken met de Batman Arkham-games. Dit klopt ook zeker, maar het is misschien een beetje te simpel gezegd.

Spider-Man

Spider-Man kan baddies simpelweg rake klappen verkopen door continu op vierkantje te drukken, maar Bryan moedigt spelers aan om veel af te wisselen. In Marvel’s Spider-Man is Peter Parker al zes jaar een superheld en in die tijd heeft hij zijn vecht- en improvisatiekunsten weten te meesteren. Dit betekent dat hij zijn omgeving ook kan gebruiken om vijanden uit te schakelen, zoals we al konden zien in de reveal trailer.

Je kan tegenstanders ook gemakkelijk de lucht in slaan om ze hier een pak slaag uit te delen met verschillende combinaties. Als je liever op de grond blijft wanner een bad guy door de lucht vliegt kan je ook je webben gebruiken om hem beet te pakken en keihard tegen de vlakte te slaan. Als je genoeg web gebruikt, wordt de tegenstander aan het asfalt geplakt. Er wordt ook kort over de gadgets gesproken, maar niks wat we laatst niet ook al hadden besproken.

Spider-Man

Marvel’s Spider-Man komt op 7 september uit, exclusief voor de PS4.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord