Cities: Skylines After Dark DLC introduceert een dag- en nachtcyclus  

Cities: Skylines After Dark DLC introduceert een dag- en nachtcyclus 2015-08-07T11:55:57
De volgende DLC van Cities: Skylines, getiteld After Dark, introduceert een dag- en nachtcyclus die gameplay flink verandert. Daarnaast bevat de nieuwe content andere misdaadmechanieken, vrijetijdsmanagement en meer.

Met de introductie van een dag- en nachtcyclus veranderen ook andere mechanieken. Zo is er meer verkeer te vinden wanneer de zon ondergaat en rijden de auto’s langzamer. Daarnaast zullen bepaalde gebieden in de stad misschien niet goed belicht zijn waardoor daar ’s nachts verkeersopstoppingen kunnen ontstaan. De dag- en nachtcyclus is gratis voor alle spelers van Cities Skyline, maar voor andere features van de DLC moet wel betaald worden.

After Dark introduceert ook de volgende punten:

  • Commerciële gebieden kunnen specialiseren in vrijetijdsactiviteiten die het ’s nachts beter doen dan overdag.
  • Commerciële gebieden aan het strand als vistours en strandtenten en –kroegen kunnen specialiseren in strandactiviteiten, die het natuurlijk overdag beter doen.
  • Criminelen zullen nu van politiegebouwen naar een gevangenis toegebracht worden.
  • Taxibedrijven zullen bewoners en toeristen door de stad transporteren en er zijn busstroken op de wegen mogelijk zodat zij zich gemakkelijker door de het verkeer kunnen bewegen.
  • Er is een gigantisch internationaal vliegveld bijgekomen met een metrostation eraan vast. Daarnaast zit er ook een busnetwerk aan verbonden.
  • Meer plekken waar goederentreinen direct opgevangen kunnen worden.
  • Fietspaden! Des Hollands kunnen inwoners nu op de fiets door de stad heen.

Wanneer After Dark zal verschijnen en hoeveel de DLC moet kosten is nog onbekend. 

REACTIES (7) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord