Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered komt volgens PEGI 

Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered komt volgens PEGI 2019-03-01T09:40:25
Gisteren werd de campaign van Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered beoordeeld op de website van de Pan European Game Information, ook wel bekend als PEGI. De onthulling van de game is nu wel erg dichtbij.

Het wachten op en smachten naar Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered lijkt bijna voorbij te zijn. Gisteren zette de Pan European Game Information, oftewel PEGI, een beoordeling van het spel online. Je kan er dus vanuit gaan dat de befaamde shooter binnenkort aangekondigd gaat worden.

Er deden vorig jaar al geruchten in de ronde over de komst van Modern Warfare 2 Remastered en deze werden in maart vorig jaar dan ook zo goed als 'bevestigd'. Nu was dat nog niet 100 procent zeker, maar het online verschijnen van de PEGI-beoordeling wijst erop dat het toch echt gaat gebeuren. De beoordeling geldt alleen voor de campaign van de game, wat in overeenstemming is met het het gerucht dat er geen multiplayer in de Remastered versie zou komen. De game krijgt overigens de beoordeling 18+, want we hebben het natuurlijk over Call of Duty Modern Warfare 2!

Hier lees je de eerdere 'bevestiging' van de komst van Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered. Als je zin hebt in een lekkere portie nostalgie moet je hier de review van de originele Modern Warfare 2 lezen, lekker voordat je het weekend ingaat!

REACTIES (8) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord