Boezem Tifa in Final Fantasy VII Remake krijgt minder vrijheid 

Boezem Tifa in Final Fantasy VII Remake krijgt minder vrijheid 2019-06-20T10:38:03
Square Enix’ zogenoemde ethische afdeling heeft besloten dat de borsten van het Final Fantasy VII-personage Tifa 'beperkt' moeten worden in de Final Fantasy VII Remake. Er wordt in de remake een specifieke draai aan het personage gegeven en zodoende is een restrictie hard nodig.

Stel je voor: Je werkt op een speciale afdeling die moet beslissen over ethische onderwerpen in games en je moet beslissen over hoe opzienbarend de boezem van een bepaald vrouwelijk personage mag zijn. Dit gebeurde dus bij Square Enix, de ontwikkelaar van de Final Fantasy-serie en natuurlijk Final Fantasy VII Remake, een van de meest gehypete games van dit moment. Het Japanse bedrijf heeft een zogenoemde ‘ethics department’ die de ontwikkelaars ondersteunt in het maken van de juiste beslissingen, en zo dus ook over Tifa’s buste. Deze moet dus beperkt worden volgens de afdeling.

Het eerste model van Tifa was ook wel een beetje onrealistisch. Als jij zo’n maatje had dat constant moest hollen, springen en vechten, vond je het waarschijnlijk ook niet fijn dat de boel alle kanten op gaat. In een interview met Famitsu zegt regisseur Testuya Nomura dat het, gezien de sportieve draai die ze aan Tifa willen geven, niet meer mogelijk is om het oude model te gebruiken. Ter ondersteuning van de borstpartij is er nu dus een praktische, zwarte sport-bh toegevoegd. Comfortabel, passend, en zo te zien een prima oplossing.

Ook werd er in hetzelfde interview aangegeven dat de befaamde 'Honey Bee Inn cross-dressing-scene', waarin hoofdpersonage Cloud zich moet vermommen als een vrouw en zich daarvoor door vele bochten wringt, ook gewoon weer in Final Fantasy VII Remake zal zitten. Spannend om te zien hoe ze dat gaan doen!

Check hier ook de nieuwste beelden van Final Fantasy VII Remake, waarvan wij vinden dat het er toch echt kneitervet uitziet.

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord