Blizzard verbant kaart uit Hearthstone nog voordat hij wordt toegevoegd 

Blizzard verbant kaart uit Hearthstone nog voordat hij wordt toegevoegd 2016-08-09T16:29:51
Blizzard heeft een kaart uit de Arena modus verbannen nog voordat deze kaart is toegevoegd aan de game. De nieuwe Priest kaart, Purify, was volgens velen zo slecht dat deze kaart voorgeschoteld krijgen in de Arena modus, waar je uit een beperkte selectie kaarten je dek moet bouwen, een ware aanfluiting zou zijn.

Het feit dat er een slechte kaart aan de game wordt toegevoegd is niets nieuws voor Hearthstone, maar de nieuwe kaart Purify komt op een zeer ongelukkig moment uit. De hero waarvoor hij gemaakt is, de Priest, is namelijk erg slecht in de huidige meta. Met de kaart kun je voor twee mana een kaart trekken uit je deck, maar daarvoor moet je wel een van je minions silencen, wat wil zeggen dat elk speciaal effect dat er op zit wordt weggehaald. Er zal nagenoeg geen situatie zijn waarin dit goed uitkomt, laat staan in de Arena, waar je bijna geen zeggenschap hebt over de andere kaarten in je deck. De kans dat je dan een goede combo krijgt is dus zeer gering.

Deze kaart is pure bullshit

Hearthstone designer Ben Brode legt in een video uit waarom Purify aan de game is toegevoegd en waarom ze hem toch uiteindelijk uit de Arena hebben geweerd. Brode erkent dat Purify op een ongelukkig moment uit is gekomen en dat de Arena al enige tijd niet helemaal in balans is. Hij gelooft wel in Purify als kaart in de standaard gamemode, het biedt volgens hem mogelijkheden om decks te maken die niet per se vaak zullen winnen, maar wel leuk zijn om te spelen. 

REACTIES (10) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord