Bethesda werkt aan vijf onaangekondigde projecten 

Bethesda werkt aan vijf onaangekondigde projecten 2017-02-20T11:10:40
Er is goed nieuws voor de gamers die hopen op een nieuwe Elder Scrolls-game: ontwikkelaar Bethesda werkt momenteel aan vijf onaangekondigde titels. Twee van deze titels zijn grotere games en een is een mobiele game die de opvolger van Fallout Shelter moet worden.

Bethesda Game Studios werkt aan vijf onaangekondigde titels. Directeur Todd Howard meldt in een interview met Glixel dat drie van deze titels al daadwerkelijk in ontwikkeling zijn. We kunnen twee games verwachten die groter van schaal zijn dan die we van Bethesda gewend zijn en er komt ook een mobiele game die de opvolger van Fallout Shelter moet gaan worden. 

We hebben aardig wat projecten lopen. We zijn groter nu en we willen meer gaan ontwikkelen. We werken op dit moment aan twee projecten die groter worden dan wat jullie van ons gewend zijn. Ze zijn net iets anders dan onze vorige grote games, maar ze passen wel in hetzelfde straatje.

fallout4

Hun laatste grote titel, Fallout 4, is volgens Howard al volledig in VR te spelen en er wordt niks uit de virtual reality-versie van het spel gehaald. De gamestudio werkt nu vooral nog aan een aantal problemen als het voortbewegen van je personage. Fallout VR werd afgelopen jaar op de E3 aangekondigd en lanceert dit jaar nog. 

Locomotie is zeker het lastigste probleem. De grootte van de wereld en de enorme hoeveelheid die je erin loopt maken het lastig dit een fijne ervaring in VR te maken, maar ik garandeer je dit: VATS in VR is awesome.

In totaal werkt Bethesda Game Studios nu dus aan zeven projecten. Fallout VR en Skyrim op de Nintendo Switch waren al aangekondigd, twee zijn games op een schaal die we van Bethesda gewend zijn (nieuwe Elder Scrolls?), en een opvolger van Fallout Shelter. Dat houdt in dat er twee mysterieuze projecten in de maak zijn waar ze nog niks over kwijt willen. 

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord