'Battlefield: Hardline is meer dan een mod' 

'Battlefield: Hardline is meer dan een mod' 2014-06-23T11:07:14
EA heeft gereageerd op de kritiek dat Battlefield: Hardline alleen maar een mod is, door te zeggen dat het veel meer is dan een mod. Zo krijgt de game compleet nieuwe modi, maps en wordt de engine voorzien van een update.

Er is veel kritiek onder gamers over Battlefield: Hardline. De game oogt precies hetzelfde als BF4 en de gameplay zou ook maar minimaal veranderd. Lead multiplayer designer Thaddeus Sasser laat weten dat Hardline voldoende content heeft om er 60 euro voor te vragen en dat het meer is dan een mod. 

"We got a lot more exciting stuff to show you in the upcoming weeks and months. We got a slew of new game modes. I think you’ll understand where the value proposition is with this game. There is a lot of new content. It’s not just a re-skin or a re-use of assets."

Over de User Interface (UI) laat Sasser weten dat deze bewust hetzelfde is gebleven, zodat het spel vertrouwd aanvoelt voor BF4-veteranen. "Visceral Games heeft grote veranderingen doorgevoerd aan de Frostbite 3-engine. Zo is de besturing van de voertuigen beter geworden en zijn er nog tal van technische veranderingen die we nog gaan aankondigen."

Sasser vertelt als laatste nog dat de studio luistert naar de kritiek en dat ze graag willen horen wat gamers wel en niet aanspreekt. Battlefield: Hardline is namelijk een grote kans voor de studio en daarom doen ze hun uiterste best om iedereen tevreden te stellen. Kan Visceral Games het volgens jullie nog goed doen met BF: Hardline, of is het gewoon een mod?

Battlefield: Hardline

 

REACTIES (61) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord