Avengers: Endgame is al op Filipijnse tv uitgezonden 

Avengers: Endgame is al op Filipijnse tv uitgezonden 2019-05-03T15:30:50
Een piraten-tv-zender in de Filipijnen heeft zonder enige schaamte een illegale versie van Avengers: Endgame uitgezonden, slechts een dag na het uitkomen van de film.

Je zou maar aan het zappen zijn voordat je Avengers: Endgame gezien hebt en opeens ergens zien hoe Captain America *CENSUUR* om vervolgens *CENSUUR* en daarna *CENSUUR*. Dat wil je niet zien! Het uitzenden van Avengers: Endgame, een dag nadat de film in de bioscoop is verschenen, is dan ook een flink nare move! Maar Orient Cable, een regionale televisiezender in de Filipijnen, heeft er schijt aan en zond een slecht geripte versie van de nieuwste Avengers-film uit.

 

De televisiezender heeft zich nog niet officieel uitgelaten over deze dubieuze actie, dus niemand weet het motief van Orient Cable (behalve dan klijkcijfers, obv). Ergens is het ook niet heel verbazingwekkend dat ze zich er niet publiekelijk over uitspreken, aangezien het bedrijf met het uitzenden van de illegale versie van Endgame verschillende Filipijnse wetten overtreedt, waaronder de Anti-Camcording Act en de Cybercrime Prevention Act.

De Russo-broers, de regisseurs van Endgame, hebben fans al vrij vroeg opgeroepen om de film niet te spoilen en de kijkervaring voor iedereen zo vers mogelijk te houden, maar ja, niet iedereen houdt zich daar aan helaas.

Wij kunnen hier gewoon goed over Avengers: Endgame praten zonder deze te spoilen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Check het resultaat hier. Maar we kunnen het ook gewoon met zoveel mogelijk spoilers, en daarvoor moet je even op deze link klikken

REACTIES (4) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord