Assassin's Creed Symphony Tour komt naar Europa 

Assassin's Creed Symphony Tour komt naar Europa 2018-12-05T09:37:00
Ubisoft heeft een Assassin’s Creed Symphony Tour aangekondigd. Alle muziek uit de franchise komt tijdens de concerten voorbij, van de Romeinse klanken in Brotherhood tot de revolutionaire Franse tonen van Unity. De Tour begint op 11 juni 2019 tijdens de E3 en verplaatst zich na een Amerikaanse tour naar Europa.

De muziek uit de Assassin’s Creed-franchise komt in 2019 met een live orkest naar Europa. Ubisoft heeft de Assassin’s Creed Symphony Tour aangekondigd voor een première op E3 2019 en een daaropvolgende tour door Amerika en daarna Europa. In Nederland strijkt het orkest zijn stokjes helaas niet, maar als je bereid bent een reisje naar Parijs, Londen of Milaan te maken kan je live genieten van de muziek uit Assassin’s Creed-games.

Het orkest wordt tijdens de tour bijgestaan door een koor die de meest memorabele tracks uit de soundtracks van Assassin’s Creed-games tot leven brengt. Bij die muziek horen uiteraard de nodige beelden uit verschillende delen. Het concert wordt door Ubisoft in samenwerking met MGP Live georganiseerd.

Componisten zoals Lorne Balfe (Assassin’s Creed III en Revelations), Jesper Kyd (Assassin’s Creed en de gehele Ezio-trilogie), Brian Tyler (Assassin’s Creed IV: Black Flag) en Winifred Phillips (Assassin’s Creed III: Liberation) hebben de soundtracks geschreven.

Ben je Ubisoft Clublid en wil je zo’n concert bijwonen? Dan kan je vanaf aanstaande vrijdag 7 december al een kaartje kopen. Zo niet, dan moet je nog even wachten tot maandag 10 december. Check voor meer gamemuziek de Heerlijkste Tunes uit PS4-exclusives en de lekkerste muziek uit Red Dead Redemption 2.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord