Assassin's Creed Origins' gezichten worden nog even gefixt voor release 

Assassin's Creed Origin's gezichten worden nog even gefixt voor release 2017-09-25T17:27:53
De Game Director van Assassin’s Creed Origins, Ashraf Ismail, heeft aangegeven dat het team bezig is met het verbeteren van de gezichtsanimaties. Gelukkig maar, want die konden nog wel wat verbetering gebruiken.

Ashraf heeft tijdens een interview met Loomer tijdens PAX West laten weten dat er nu nog veel wordt verbeterd aan de opkomende AC-game.

"Mensen weten niet wat zich achter gesloten deuren afspeelt. Wanneer we een demo uitbrengen, bevat deze content die allang af is; het is in feite een opgepoetste versie van een product dat nog niet af is. Tegen de tijd dat een dergelijke demo lanceert zijn we alweer een stuk verder in de ontwikkeling van de game en zijn al honderden, al dan niet duizenden verbeteringen aangebracht aan het spel."

Assassin's Creed

Van de beelden die we tot nu toe gezien hebben, was er vooral kritiek op de gezichtsanimaties van de game. Ismail, die bekend is met deze kritiek, wil de fans graag geruststellen en melden dat het allemaal nog verbeterd zal worden voordat de game daadwerkelijk in de winkel verschijnt.

"Ik begrijp de zorgen die fans hebben over de game, maar we hebben genoeg tijd tot de release om deze problemen op te lossen. We werken tot de release om het spel op te poetsen tot we het idee hebben dat het spel aan alle standaarden voldoet."

Het volledige interview is hieronder te bekijken. Assassin’s Creed Origins komt 27 oktober uit voor de PS4, Xbox One en PC. Wouter heeft het nieuwste deel in de Assassin’s Creed-franchise al lekker kunnen spelen op Gamescom. Check hier de preview.

REACTIES (12) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord