'Assassin's Creed: Ezio Collection duikt op bij Koreaans rating board' 

'Assassin's Creed: Ezio Collection duikt op bij Koreaans rating board' 2016-08-18T15:32:53
De Koreaanse versie van Kijkwijzer heeft een nieuwe game opgenomen in hun database, de Assassin's Creed Ezio Collection voor Xbox One en PS4. De game heeft van de Koreaanse instantie een 18+ rating gekregen. Er staat naast de naam en het platform geen andere informatie in de database.

Op NeoGAF deed men de ontdekking, naast de Koreaanse database is er geen bron te vinden die de Ezio Collection vermeld, dus neem de ontdekking met een korreltje zout. Naast de naam en de vermelding van zowel de Xbox One en PlayStation 4 als platform wordt niets vermeld over de inhoud van de game. De naam doet natuurlijk vermoeden dat het gaat om een verzameling van de Assassin's Creed games waar Ezio de hoofdrol speelde: Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood en Assassin's Creed Revelations. Deze games kwamen respectievelijk uit in 2009, 2010 en 2011. 

Altair = best assassin

Simpelweg de games in een pakket stoppen lijkt gezien de redelijke verkrijgbaarheid van de games onwaarschijnlijk, ze zijn zelfs eerder al een keer gebundeld verkocht. Als een bundeling het geval was had het waarschijnlijk niet opnieuw beoordeeld moeten worden door de KMRB (Koreaanse PEGI). Een waarschijnlijker scenario is een remaster van de games, om ze vervolgens in een pakket aan te bieden voor huidige generatie consoles, waar ze nooit beschikbaar zijn geweest.

REACTIES (13) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord