Arkane Studios doet Prey-gerelateerde aankondiging tijdens E3 

Arkane Studios doet Prey-gerelateerde aankondiging tijdens E3 2018-04-23T15:18:15
Arkane laat op semi-subtiele wijze weten dat ze op 10 juni iets gaan aankondigen. En laat dat toevallig net de dag zijn van Bethesda’s E3 Showcase.

Gisteren was het PreyDay (gefeliciteerd nog trouwens). Om dat te vieren, heeft de ontwikkelaar van de Prey-game die vorig jaar is verschenen (Arkane Studios) een tweet geplaatst met de tekst 'Good morning, Morgan' en een foto van het voltallige team. Opvallend is dat ze voor de gelegenheid allemaal op tamelijk smerige wijze hun rode ogen opentrekken. Inderdaad, een referentie naar het hoofdpersonage, wiens oog opzwelt nadat hij vijf minuten lang een naald in zijn oogbol heeft gestoken voor het inbrengen van een Neuromod Application. Heuh, wij kunnen ons ook wel iets lekkerders bedenken, ja.

Prey

Door dat smerige geintje zou je bijna vergeten dat een vrouw op de voorste rij een kalender vast heeft waarop een datum gemarkeerd staat. Als je goed kijkt, zie je dat de datum 10 juni is gemarkeerd. Dat betekent ongetwijfeld dat de studio op die datum iets gaat aankondigen, en aangezien dat niet geheel toevallig de dag is van Bethesda’s E3 Showcase, hebben we zo het idee dat op die dag weleens de aankondiging kan plaatsvinden.

Maar wát gaan ze precies aankondigen? Als we een gokje moeten wagen, is het een uitbreiding voor de game. En we durven ook zeker te stellen dat de quote in de tweet iets te maken heeft met die uitbreiding. Die quote geeft ons trouwens ook het vermoeden dat deze DLC zich ná het verhaal afspeelt, maar waarom dat zo is, gaan we nog even niet verklappen. Daarvoor moet je de game zelf maar checken, wat Wouter je op zich aanraadt, zolang je genoegen neemt met de niet al te geweldige combat.

REACTIES (5) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord