Amerika verdubbelt Modern Warfare 3 XP met frisdrank 

Amerika verdubbelt Modern Warfare 3 XP met frisdrank 2012-09-17T13:01:44
Typisch Amerikaans, een actie rondom Modern Warfare 3 starten gecombineerd met frisdrank. Er zijn verschillende actieflessen/packs waarbij je bij een aankoop een code krijgt waarmee je voor een bepaalde tijd dubbele XP kan verdienen. Hup, stimuleren die ongezonde levensstijl!

Een van de meest populaire frisdrank merken in Amerika, Mountain Dew, gaat in samenwerking met Doritos vanaf 10 oktober een “Double XP” campagne starten om de launch van Modern Warfare 3 in te luiden. Een erg slimme actie al zeggen wij dat zelf, aangezien Mountain Dew een erg populair drankje onder de Amerikaanse jongeren is.

De campagne start 10 oktober en zal tot het einde van het jaar duren en de maximaal aantal XP per gamertag bedraagt 24 uur. Dat zijn een behoorlijk aantal flessen frisdrank als je jezelf bedenkt dat je per aankoop 15 minuten, 45 minuten of 90 minuten krijgt. Deze aantallen hangen natuurlijk af van welke soort je aanschaft, die te zien zijn in het kolommetje hier onder.

Naast de ‘gewone’ actieflessen, zijn er ook ‘*combo bonussen’  en ‘*combat card bonussen’  te verdienen. De eerst genoemde krijg je door een flesje Mountain Dew plus een zak Doritos aan te schaffen en die geeft je 15 minuten extra Double XP tijd, de ander geeft je anderhalf uur extra tijd. Deze bonussen zijn eenmalig voor iedere gamertag.

Leuke actie, maar waarschijnlijk doet het Diabetes Fonds hier ook aan mee. Na afloop zullen zij vast en zeker meer puberale patiëntjes met suikerziekte aan de deur hebben staan.

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord