'Aankomende Destiny uitbreidingen gelekt' 

'Aankomende Destiny uitbreidingen gelekt' 2015-01-02T12:51:56
Comet: Plague of Darkness, Vex en Forge of Gods. Zo heten de aanstaande Destiny-uitbreidingen, als we een uitgelekte foto van de toekomstplannen van ontwikkelaar Bungie moeten geloven althans.

Het ziet er naar uit dat iemand zijn mondje voorbij heeft gepraat en informatie over de aankomende Destiny uitbreidingen gelekt. Er wordt geclaimd dat onderstaande afbeelding afkomstig is uit een interne meeting van Bungie. Iemand heeft daar dus tijdens de presentatie een foto gemaakt van het scherm en de informatie met ons gedeeld. 

Als we de afbeelding als waar mogen aannemen, krijgen we het komende jaar nog 4 uitbreidingen. De eerste, House of Wolves, kennen we al want die is al aangekondigd. 

In september zouden we dan Comet: Plague of Darkness krijgen. Het gerucht gaat dat dit een grote expansion is die zowel digitaal als fysiek beschikbaar wordt gesteld. Bungie heeft gezegd tijdens de ontwikkeling van Destiny dat ze om het jaar een nieuw deel willen uitbrengen, en in de jaren ertussen een grote DLC op de markt willen brengen. Dat kan Comet: Plague of Darkness zijn. 

De volgende twee expansions zullen Vex en Forge of Gods zijn. Hieronder staat alle informatie die te vinden is op de wazige afbeelding, maar dan duidelijk! Zo zien we op welke planeten de DLC zich afspeelt en hoeveel content het bevat. 

House of Wolves
Date: March 10th, 2015
Locations: Cosmodrome, Moon, Venus, Reef
Activities: 3 Story, 1 Strike, 1 Raid, 4 PvP Maps

Comet: Plague of Darkness
Date: September 2015
Locations: Moon, Venus, Mars, Hive Ship
Activities: 12 Story, 4 Strike, 1 Raid, 1 Location, 6 PvP Maps
Bonus: New subclasses and 2 new weapon types

Vex [illegible]
Date: TBA
Locations: Venus, Mars
Activities: 3 Story, 2 Strike, 1 Raid, ? PvP Maps

Forge of Gods
Date: TBA
Locations: TBA
Activities: TBA

Het gerucht is nog niet bevestigd, maar dat er DLC aan komt, staat vast. 

REACTIES (29) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord