Zo ziet een Steam Machine er uit 

Zo ziet een Steam Machine er uit 2013-12-16T10:26:23
De eerste vroegtijdige Steam Machines zijn losgelaten, level 100 op het PSN is bereikt, Link krijgt te maken met piemels, Ninja Gaiden komt in aanraking met Mega Man en Arnold knalt jullie tenslotte goed de week in. Kortom, de N8W8 is vandaag weer typisch de N8W8!

PSN: Hallo level 100

Ziek veel gamen, dat is wat er bij de PU gebeurt. Althans, het is maar in welke context je het plaatst. Zo zijn er lui die meer gamen dan alle PU redacteuren bij elkaar. Hoewel zoiets onmogelijk lijkt, zijn er vier dudes die level 100 op het PSN hebben bereikt. En wel onder de namen Hakoom, warfigher, DevilsProduct666 en nub_1983. Er zijn de nodige verhalen over cheaten maar die ontstaan sowieso, want jaloezie, want internet. De vier genoemde namen hebben hun score in ieder geval officieel bevestigd gekregen van het PSN.

Play
Hakoom is de meest bekende naam van de vier omdat hij het meest zichtbaar is op internet (check z'n wallen via zijn Youtube kanaal), daarbij heeft hij zijn eigen Trophy service. Geef geld en Hakoom geeft jouw alle trophies die je wil.

Nog even om aan te geven hoe ziek de score is die je voor level 100 nodig hebt, Hakoom twitterde hierover. Een bronzen trophy is 15 punten, een zilveren 30, een gouden 90 en een platinum (haal ALLES in een spel) is 180. Hakoom heeft 880.000 punten moeten scoren voor level 100. Dat koste hem 1900 dagen, oftewel, vijf jaar bar weinig zonlicht en amper slapen. Zoiets.

 

Eerste Steam Machines afgeleverd

Een aantal gelukkige betatesters van Valve krijgt hun eerste Steam Machines binnen. Meer info over de daadwerkelijke computer-console zal in de toekomst volgen. Voor nu gewoon wat plaatjes om te bewonderen met je ogen. Check die doos dan waarin het ding wordt afgeleverd, niks meer of minder dan cool!

Steam01

Steam02

Steam

Ohja, voor mensen die geïnteresseerd zijn in de binnenkant.

 

Stripje heeft de N8W8 gehaald want piemelgrap

Piemul 

Ghost Trick op iOS, koopuh!

Gewoon effe een kleine reminder tussendoor. Ghost Trick: Phantom Detective is een zeer bijzonder spelleke vol puzzels, bijzondere personages, indrukwekkende animaties, cool verhaal en meer, zo luidt de algemene mening op internet. Een spel erg hoog gewaardeerd op de DS en later naar iOS gebracht. Nog steeds te verkrijgen op iOS en nu nog ernstig goedkoop ook. De Wacht heeft zojuist de game aangeschaft. Let wel, de App is in eerste instantie gratis, maar vervolgens kosten de episodes (het spel dus) gewoon geld. Alle episodes bij elkaar kosten momenteel 89 cent. Kan je geen buil aan vallen. En.....

GT

….de Wacht heeft net de eerste vijf minuten gespeeld en zijn 89 cent er al driedubbel uit. Lekker kleurrijke graphics en indrukwekkende animaties plus cool ogende personages zijn alvast vastgesteld. Het gaat hier trouwens om een holiday aanbieding van Capcom, ze hebben meer iOS titels voor goedkoop. Wat te denken van Marvel vs. Capcom 2, Street Fighter X Tekken Mobile, Street Fighter IV Volt en de Street Fighter II Collection? De Wacht kan hier duidelijk over zijn, zoiets gaat hij niet aanraken op een iOS systeem.

 

Actie in een lijstje

Onze Amerikaanse IGN collega's maken graag lijstjes en de Wacht neemt dergelijke lijstjes graag over. Ditmaal heeft de site alles gepakt waar actie inzit, wat cool is, wat dit jaar uitkwam en wat zonder schaamte als cadeau kan worden uitgedeeld komende feestdagen. De Wacht heeft voor het gemak even het lijstje gefilterd van consoles en films, dit is wat overblijft: 

 • The Last of Us
 • Grand Theft Auto V
 • Metal Gear Rising
 • Far Cry 3: Blood Dragon
 • Monster Hunter 3 Ultimate
 • Splinter Cell Blacklist
 • Tomb Raider
 • DmC: Devil May Cry
 • Payday 2
 • Spelunky
 • Monaco
 • Call of Duty: Ghosts
 • Lego City Undercover
 • God of War: Ascension
 • The Wonderful 101

Rising

Denkend aan hardcore actie kan daar gemakkelijk Hotline Miami bij. De nieuwste Batman is eveneens niet onaardig. Actieknaller van het jaar blijft voor de Wacht met gemak Metal Gear Rising. Wat jullie?

 

Zoals dat gaat met Fighting games

Haa die Freddie, fijn dat je weer een potje vermaak voor ons hebt aangeleverd. Dit keer eert Wong de fighter, en dan vooral de manier waarop je deze (voor het eerst) speelt. Iedereen die wel eens een leunstoelninja poogt uit te hangen, zal veel herkennen. Props voor het einde, dat is inderdaad een van de coolste moves ooit. De Wacht probeerde in Tekken 3 hier vroeger de blits mee te maken.

 

Mega Man X Ninja Gaiden

Team Ninja heeft een tijdje niet echt iets meer gemaakt dat in de buurt komt van hun oude (meester)niveau. In de tijd van de eerste Ninja Gaiden (op de Xbox) zag de Wacht deze ontwikkelaar nog als een soort halfgod. De release van Ninja Gaiden 3 daarentegen deed de Wacht van binnen vooral huilen in foetushouding. Kortom, er wordt met enig sceptische blik afgewacht naar wat Yaiba: Ninja Gaiden Z zal gaan brengen. De hoop dat het cool wordt, komt vooral door het feit dat Keiji Inafune eraan meewerkt. Deze man heeft voelsprieten voor alles wat cool is.

Ya

Een goed zaak is dat Mighty No. 9 als cameo zal opduiken in Yaiba. Dat is lachen alleen al omdat het ons herinnert dat de game Mighty No. 9 ook onderweg is. Deze machtige nummer negen is de daadwerkelijke opvolger van Mega Man. Het project is via Kickstarter een groots succes wat ons verzekert dat de titel straks zal verschijnen voor de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PS3, Wii U, PC, Mac, Linux, Nintendo 3DS en Vita.

Wat betreft Yaiba: Ninja Gaiden Z, die zal maart 2014 verschijnen op PC, Xbox 360 en PS3.

 

Iedereen kapot

Arnold laat zien hoe het moet. Euh..., was deze ex-Governator niet ooit tegen eh.., gewelddadige games...? Whatever, check hoe Arnie meer dan vijfhonderd dwazen aan gort schiet, mept, knalt en zwiept! De perfecte afsluiter voor de Wacht en eveneens een perfect begin van de week. Ohja, voor het gemak staat er een teller rechts onderin de hoek. KILL!

REACTIES (66) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord