Xbox One releasedate 27 november? 

Xbox One releasedate 27 november? 2013-06-22T12:01:12
Live vanonder een metershoge stapel geld, afkomstig van Microsoft met het verzoek of we alleen nog positieve dingen over de Xbox One willen schrijven, is hier de Nachtwacht! Met een mogelijke releasedate voor de Xbox One, nieuwe firmware om de crappy PS3 firmware te vervangen en een flinke dosis karma!

Xbox One releasedate 27 november volgens Amazon

Zoals jullie gisteren al in de Wacht konden lezen… zijn er… uh, mensen die de Xbox One preorderen. En er zijn ook mensen die de PS4 preorderen. Soms zijn er meer preorders van een en soms van de ander. Maar om eerlijk te zijn… who fucking cares?! Er zijn al genoeg Maurice de Hond peilingen op de wereld.

...

Nou vooruit dan, nog één Xbox One gifje om het af te leren.

Interessanter is wanneer die bak van Microsoft uit gaat komen. De Xbox One staat op Amazon nu met een releasedate voor 27 november. Da’s 1 dag voor Thanksgiving en het Black Friday weekend, de twee dagen waarop Amerikanen vieren dat ze van de communisten hebben gewonnen, door hele winkels leeg te roven en schulden op de hals te halen waar de Grieken nog wat van kunnen leren.

Geen slechte gok dus van Amazon. Wat zeker is, is dat de Xbone in november uitkomt. Welke datum hopen jullie op?

 

Halo 7 bevestigd

En dan gaan we nu van de beste console ooit gemaakt naar de beste gameserie ooit gemaakt! Er is alleen geen nieuws over de nieuwe Legend of Zelda, dus jullie moeten het met Halo doen.

343 Industries heeft een interessante wijziging aangebracht in hun Reclaimer verhaallijn, die begon met Halo 4. Het werd eerst door hen de Reclaimer Trilogy genoemd maar dat wordt nu de Reclaimer Saga! Dat betekent dat naast Halo 5 en Halo 6 nu Halo 7 ook praktisch een feit is. Waarschijnlijk kan ik die ook nog wel spelen te zijner tijd, in m’n zwevende ijzeren long met ingebouwde Xbox One 2.

Halo 5

Tegen Gamespot vertelt Microsofts VP Phil Spencer dat de teaser trailer op de E3 inderdaad voor de volgende volwaardige Halo is:

“It is the next Halo game that we are working on. We will talk more about actually the story arc in the game and how it plays out; we've got more time to talk about that.”

Het laat wel doorschemeren dat Microsoft waarschijnlijk een shitload aan Halo spin-offs en Reclaimer zijpaadjes gepland heeft. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een Halo tv-serie onder leiding van Steven Spielberg. Dikke aankondigingen dus! Al kan het nog steeds niet tippen aan deze E3 reveal.

Ik dwaal af...

 

Nieuwe Dragon Ball Z Abridged

Ik dwaal nog meer af.

 

Conker’s Bad Fur Day bedenker komt met roestige Nintendo-game

De hoogtijdagen van Rare liggen achter ons dus het is niet gek dat menig ontwikkelaar de Britse studio heeft uitgezwaaid. Christopher Seavor, de ziekelijke bedenker van Conker’s Bad Fur Day voor de N64, liet eerder al doorschemeren iets voor de Wii U te willen maken. En aanschouw, een game voor de eShop!

Rusty Pup

The Unlikely Legend of Rusty Pup komt zowel naar de Wii U als de 3DS. Seavor beschrijft het in zijn interview met Nintendo Life als een zwartgallige 2D platformer. Natuurlijk wordt er gevraagd of de humor ‘Conkerig’ zal zijn, maar we hoeven geen zingende drollen te verwachten in deze game:

“It’s a very sad tale. It’s not dark as in ‘mature’ – it’s not got swearing in it, or anything like that. It’s quite a serious and adult story, but still a fun and hopefully playable game with lots going on. There will be moments of dark humor, but nothing gory.”

Rusty Pup moet ergens in 2014 klaar zijn. Geen idee of er meer systemen kans maken op de platformer; de vorige game van Seavor kwam uit op de iPad, maar aan deze titel werken meer ex-Rare developers mee. Wie weet willen ze de Nintendo nostalgie maximaal benutten.

 

Nieuwe PS3 firmware op 27 juni

De PS4 is er nog effe niet, dus we moeten het voorlopig doen met de PS3, een paar moderne meesterwerken zoals The Last of Us, en firmware die in sommige gevallen je console naar de klote helpt.

PlayStation 3

PS3 firmware 4.45 ging deze week live en veroorzaakte in meerdere gevallen consoles waarvan het menu niet meer verscheen. Zo kan er natuurlijk niet emotioneel geëngageerd worden met postapocalyptische baardmannen en vloekende meisjes!

De nieuwe verbeterde, verbeterde software, kunnen we volgens Sony vanaf 27 juni downloaden. De oude firmware is logischerwijs offline gehaald en anders kon je gewoon je netwerkkabel er tijdelijk uitlaten. Dat wordt ook een handige feature bij de next-gen consoles.

 

Een introductie voor March of War

In een van Jurjens bezoekjes aan Nederlandse ontwikkelaars, konden jullie al lezen over March of War. De free-to-play turnbased strategy MMO van ISOTX zit nu in de closed bèta. Geïnteresseerd in of het interessant is? Check de introductievideo hieronder! ISOTX belooft een hele zooi aan dit soort video’s uit te brengen en je kan op hun site zelf kiezen welke dingetjes in de game er behandeld moeten worden. Enjoy!

 

Westerse studio’s Square Enix op de schop

De westerse studio’s van Square Enix, brengen vette game na vette game uit. Sleeping Dogs, Hitman: Absolution, Tomb Raider. Er is alleen één probleem: Squenix vindt de verkoopcijfers vies tegenvallen. Daarom is er een dikke shuffle in het personeelsbestand gehouden (met een aantal ontslagen volgens onbevestigde bronnen) en mag er een nieuwe CEO de scepter zwaaien.

Hitman

Crystal Dynamics baas Darrell Gallagher is bevestigd als de nieuwe Square Enix America en Europe baas. Gallagher blijft daarnaast gewoon doorploeteren bij Crystal Dynamics, hopelijk aan Tomb Raider 2.

Andere studio’s zoals IO Interactive en Eidos Montreal hebben ook nieuwe opperhoofden gekregen; geen maatpakken maar gewoon developers met flink wat ervaring achter de broekriem. Het interessants is het nieuws dat er aan een nieuwe Triple A Hitman game gewerkt wordt en er daarnaast nog meer Hitman-titels in ontwikkeling zijn.

Het doel van de shuffle is volgens Square Enix om meer en sneller games uit te brengen. Hopelijk gaat het niet ten koste van de kwaliteit, de Japanse uitgever is de afgelopen jaren z’n imago aan het oppoetsen met behulp van Eidos en andere westerse devs.

 

Go with the Karmaflow yo!

Nog een Nederlands project met dikke potentie. Karmaflow moet een rockopera puzzel platformer action-adventure en nog wat genres worden. Design ziet er goed uit, de verbonden partijen zijn indrukwekkend en Jurjen heeft al een afspraak lopen voor een toekomstig bezoekje voor het magazine. Check de Indiegogo pagina en laat wat flappen achter als je er toch bent!

 

Games en je moeder

Damn, Jimmy Fallon is on a roll met z’n game-items. Enjoy! 

REACTIES (65) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord