Warzone-consolegamers schakelen massaal crossplay uit vanwege cheaters 

Warzone-consolegamers schakelen massaal crossplay uit vanwege cheaters 2020-04-19T20:30:10
Infinity Ward heeft er een zware dobber aan om alle PC-cheaters te weren... Zodoende nemen consolegamers het heft in eigen handen! Ander nieuws deze N8W8: Jill is toegevoegd aan Resident Evil Resistance, Fornite voegt skins van Cable en X-Force toe, en Switch-tekort gedeeltelijk te wijten aan resellers met bots.

Cats <3
        

Warzone-consolegamers schakelen massaal crossplay uit vanwege cheaters

Volgens Eurogamer schakelen Warzone-spelers massaal crossplay uit. Het gaat dan specifiek om consolegamers, die met deze noodgreep hopen de enorme hoeveelheid PC-cheaters te weren…

Zoals de Wachtster vorige week al schreef, heeft Infinity Ward het maar druk met het aanpakken van cheaters in Call of Duty: Warzone. Toch lijken vooral consolegamers nog niet helemaal tevreden met de inspanningen van de ontwikkelaar. Zodoende zetten zij de crossplay-functie maar liever helemaal uit.

Logischerwijs houden cheaters het liever bij hun PC. Het is nou eenmaal een stuk lastiger om cheats te gebruiken of in te schakelen op consoles. In Warzone gaat het bijvoorbeeld om het dwars door muren kunnen schieten, aim-bots en het uitschakelen van terugslag. Dit soort fratsen heeft er dus toe geleid dat veel consolegamers de crossplay-functie in Warzone maar liever uitschakelen.

En dat zorgt voor een probleem: langere matchmaking-tijden. Met crossplay uitgeschakeld, zit je zo 3 minuten te wachten. Als je de lobby überhaupt al binnenkomt. Dat laatste schijnt namelijk nogal problematisch te zijn op de Xbox One.

Call of Duty: Warzone

Hopelijk komt Infinity Ward snel met meer maatregelen!
         

Jill is toegevoegd aan Resident Evil Resistance; Nicholai is de volgende

Jill Valentine heeft zich aangesloten bij de Survivors in Resident Evil Resistance! Maar dat is nog niet alles: Capcom kondigt ook meteen aan dat Nicholai Ginovaef in mei de volgende Mastermind is.

Jill Valentine - de hoofdrolspeelster in Resident Evil 3 - is sinds dit weekend te vinden tussen de Survivors in Resident Evil Resistance. De voormalige S.T.A.R.S.-agente zal waarschijnlijk snel uitgroeien tot de publiekslieveling. In ieder geval totdat het volgende personage wordt toegevoegd…

Jep, Capcom maakt ook meteen de volgende toevoeging aan Resident Evil Resistance bekend. Het gaat om de grootste menselijke baddie in Resident Evil 3: Nicholai Ginovaef. Hij wordt in mei toegevoegd.

                  

Resident Evil Resistance is een 1-tegen-4 online multiplayer-game in het Resident Evil-universum waar vier Survivors het op moeten nemen tegen een sinistere Mastermind. De multiplayer-game is onderdeel van de Resident Evil 3 remake, die je nu op PC, PS4 en Xbox One checkt. 
       

Trailerovervloed

Vier versche trailers, dat is wat je deze trailerovervloed te wachten staat! Kijk snel mee naar:

  • Crumbling World – vanaf 1 mei op PC
  • Tales From Off-Peak City Vol. 1 – vanaf 15 mei op PC
  • A Fold Apart – nu op PC en Switch; later op PS4 en Xbox One
  • Hyper Jam – nu op PC, PS4, Switch en Xbox One


       

Comic-momentje

Comic-momentje
     

Na Deadpool voegt Fortnite nu skins van Cable en X-Force toe

Fortnite krijgt wederom een nieuwe lading skins! Ditmaal staan de looks in het teken van de X-Force van Deadpool.

Het is nog maar een paar weken geleden dat er een Deadpool skin aan Fortnite toegevoegd werd. Vandaag volgen skins van een aantal andere personages. Denk bijvoorbeeld aan Cable, de keiharde soldaat en leider van de X-Force. Of neem de huurling Domino en de telekinetische Psylocke. Je hun skins kopen in de in-game-shop van Fortnite.

Zoals de oplettende kijker heeft gezien, lijken Cable en Domino alleen niet echt op hun Deadpool 2-personages… Daarnaast is het sowieso de vraag wat de X-Men Psylock bij deze contentdrop doet. Maar goed, een kniesoor die daarover valt!

De Wachtster laat jullie ten slotte achter met de boodschap dat de drie X-Force skins slechts tijdelijk te scoren zijn in de Fortnite-shop.
      

Switch-tekort gedeeltelijk te wijten aan resellers met bots

Volgens de Wachtster zijn er hier nog genoeg Switch-consoles te koop, maar dat is in Amerika wel anders… Willen er zoveel mensen Animal Crossing spelen? Of is er iets anders aan de hand?

Op Motherboard lezen we meer over Bird Bot, een open-source tool. De maker vertelt dat hij de tool als een grap maakte, maar al snel de potentie zag. Hij had het met vrienden over het resellen van Switches. Een van zijn vrienden – genaamd Bird – raadde hem aan de bot te gebruiken.

Er zijn heel veel soortgelijke bots te vinden, maar naar verluidt is dit de eerste (gratis) geautomatiseerde bot, specifiek gericht op de Switch. Om Bird Bot heen vind je een Discord-gemeenschap met meer dan 1000 gebruikers, waarin velen trots pronken met hun verkoopsuccessen. Zij kopen met de bot een hele zwik Switches in, die ze vervolgens ook weer kunnen verkopen. Maar dan natuurlijk voor veeeeeeel meeeeeer geld.

Nintendo Switch

Eerst even over die schaarste. In Amerika lijkt niemand dus meer aan een Switch te kunnen komen. Dat komt gedeeltelijk inderdaad door het overweldigende succes van Animal Crossing. Daarnaast speelt de uitbraak van het coronavirus natuurlijk ook een rol. Resellers maken gretig gebruik van de schaarste, hetgeen natuurlijk leidt tot torenhoge prijzen. De bot is daarbij een handig hulpmiddel gebleken...

Tja, laten we maar zeggen dat het coronavirus niet bij iedereen het beste naar bovenbrengt… Behalve dan bij een enkele creatieveling!
      

Memes en dingen

Vandaag in memes en dingen: Digital Foundry vraagt zich af of een Crysis Remastered onze PC’s zal laten smelten, een nadere blik op de quests in The Outer Worlds, en gamewerelden die we na onze playthroughs in chaos hebben achtergelaten.


        

Lekker koesen!       

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord