Twee nieuwe heroes voor Battleborn onthuld 

Twee nieuwe heroes voor Battleborn onthuld 2015-12-30T05:34:10
Het einde van 2015 nadert, het gamenieuws staat op een laag pitje, maar hier en daar weet de Nachtwacht toch nog wat boeiends voor je op te pikken. Zo verschijnen er nieuwe heroes ten tonele in Battleborn, wordt Far Cry Primal extra barbaars en heeft Destiny PlayStation exclusieve goodies. Goedemorgen!

R.I.P. Kill Master
     

    

Gearbox toont twee nieuwe Battleborn heroes

Een nieuwe Wacht, een nieuw bericht over een MOBA-shooter. Dit keer is Battleborn aan de beurt, want Gearbox Software heeft een tweetal kersverse heroes onthuld voor de game: de tank-achtige powerhouse Ghalt en de stealthy chick Deande.

Wat het precies inhoudt om een zogenaamde Battleborn te zijn is niet helemaal duidelijk, maar de badass oorlogsveteraan en ‘Peacekeeper’ Ghalt was de allereerste van de in totaal 25 in de game. Hij is gewapend met een dikke shotgun en een energy hook, waarmee hij vijanden naar zich toe kan trekken. Ook is Ghalt bijzonder handig met traps.

De tweede nieuwe hero is Deande (hoe spreek je dat uit dan?), een sneaky dame uit de Jennerit Empire, waar zij al ruim 1000 jaar in dienst is als Spymaster. Deandes soort heeft een methode ontdekt om eeuwig te kunnen leven, maar gelukkig kun je haar wel gewoon overhoop schieten als je haar op het slagveld tegenkomt. Grote kans trouwens dat je haar dubbelganger tegen het lijf loopt, want Deande kan zichzelf clonen, waarna er voor 8 seconde een vechtende decoy rondloopt en zij zelf onzichtbaar verder gaat. Daarnaast heeft ze een speciale Burst Dash, waarmee ze haar vijanden aan de kant beukt. Ze is gewapend met twee Tessurim War Fans, die wel wat weg hebben van de dodelijke waaiers van Kitana.

Gearbox zegt dat je Battleborn begint met zeven heroes en dat je de rest vrij snel zult unlocken. Ghalt en Deande ga je echter relatief laat vrijspelen, omdat ze een heel centrale rol spelen in het verhaal van de game. Interessante heroes, of ga jij liever voor een ander soort personage? Battleborn verschijnt op 3 mei voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Op de PlayStation 4 zal begin 2016 een beta plaatsvinden. Of en wanneer de andere platforms ook een beta krijgen is niet bekend.
   

Far Cry Primal wordt heavy shit volgens ESBR rating

Ubisoft Montreals aankomende open wereld titel speelt zich af in de oertijd en dankzij de beoordeling van de Amerikaanse Entertainment Software Rating Board weten we nu hoe barbaars die game ongeveer gaat worden. Het zal natuurlijk niemand verbazen dat Far Cry Primal een M-rating (17+) krijgt, vanwege bloed, intens geweld, naaktheid en seksueel getinte inhoud. Maar wat deze rating wel interessant maakt, is de gedetailleerde omschrijving van bepaalde bloederige scènes in de game. Het zal er soms heftig aan toe gaan:

“One cutscene depicts a character being held in a fire while screaming; another depicts Takkar tapping a hole in another character's skull as the man screams. Some scenes depict corpses in various states of mutilation: heads and torsos on spikes; ears cut off and kept as trophies; headless bodies lying in pools of blood. Certain scenes or camera angles can depict male genitalia under garments or in shadows; some female characters are depicted topless.”

Kijk, dit is nou precies wat de Wacht verwacht van een game over onze primitieve voorouder: veel bloed, grof geweld en allerhande lichaamsdelen op spiezen. Lekker. Dit kon wel eens een heel aangename verrassing worden begin volgend jaar. Far Cry Primal Verschijnt op 23 februari voor PlayStation 4 en Xbox One, en op 1 maart ook voor PC.

     

Flitsende trailer Pokkén Tournament

Nice, weer een nieuwe trailer van de Tekken-game in een Pokémon-jasje. Of moet ik zeggen de Pokémon-game in een Tekken-jasje? Hoe dan ook, Pokkén Tournament ziet eruit als dolle pret, met al die broekzakmonsters die doen waar ze goed in zijn: elkaar de hersens inslaan! De game is al een tijdje te spelen in de Japanse arcadehallen en de Wii U-versie verschijnt op 18 maart in de Japanse winkels. Vechtersbazen niet gevreesd: ergens later dit voorjaar komt Pokkén Tournament ook gewoon naar het Westen.

     

Destiny geeft PlayStation-exclusive rewards in Iron Banner

Iron Banner, het regelmatig terugkerende Crucible evenement in Destiny, is weer van start gegaan en dit keer zitten er rewards bij die je alleen op de PlayStation 3 of 4 kunt winnen. Om precies te zijn een unieke gearset voor alle drie de classes. Deze zijn te koop bij Lord Saladin en droppen met een beetje geluk ook gewoon als loot aan het einde van de match.

Ziet er weer bijzonder strak en shiny uit, zoals we gewend zijn van Destiny! Mocht je deze gear wel zien zitten, dan heb je nog tot en met 5 januari de tijd om het te scoren. Happy hunting!
     

Metroid Prime in Halo 5

Bij gebrek aan een nieuwe Metroid Prime moeten we er zelf maar eentje maken. Zoiets moet youtuber Omni42 gedacht hebben toe hij begon aan dit eerbetoon aan Samus Aran. Deze map is gemaakt in de Forge Mode van Halo 5 en komt extra lekker uit de verf met wat muziek van Metroid Prime. Best indrukwekkend, al kan dit ons verlangen naar de terugkeer van de blonde bounty hunter natuurlijk niet stillen…

    

Zo is het maar net!
    

    

Hebben jullie ook zo’n zin in de wintersport?
     

View post on imgur.com

Dag hoor!

REACTIES (28) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord