Tomb Raider DLC en God of War: Ascension co-op 

Tomb Raider DLC en God of War: Ascension co-op 2013-03-07T09:38:40
Tomb Raider, God of War: Ascension, Metal Gear Solid: Ground Zeroes, Lost Planet 3, Dead Space 4, de Wacht had het weer zwaar om al die awesomeness te verzamelen! Was je teiltje maar vast uit!

David Hayter stopt met Solid Snake stem?

Een dik gerucht dat door niemand minder dan stemacteur David Hayter zelf de wereld in is gebracht. De stem van Solid Snake is zo populair dat hij z’n eigen fanbase heeft. De acteur peilde echter via Twitter hoe gamers zouden reageren als hij niet terugkeert voor Metal Gear Solid: Ground Zeroes. Uh…

David Hayter

Kan natuurlijk zijn dat Hayter en Kojima alleen maar lopen te fucken met ons. Aan de andere kant, technisch speel je Big Boss in Ground Zeroes. En vooral de oudere versies van Big Boss hebben meestal een andere stemacteur. Toch zou de Wacht het jammer vinden als iemand anders de met grint, teer en kernstraling aangetaste stem van de meesterspion zou doen. Het is een Mickey Mouse- en Mario-ding; verschil hoor je altijd.

 

EA roept bullshit over Dead Space 4 annulering

Dead Space 4 zou geannuleerd zijn na de eerste tegenvallende verkoopcijfers van deeltje 3. Dat zei een superserieuze anonieme bron tegen VideoGamer en de Nachtwachtjes van de wereld namen het gretig over. EA-baas Peter Moore himself roept nu bullshit… en een paar andere dingen. Dit staat er in de comments van het artikel:

EA

Kotaku vroeg aan EA of het inderdaad hun eigen roerganger is en die bevestigden de hatelijke comment. VideoGamer heeft zelf weer een statement afgegeven dat ze achter hun bron en de beweringen in het artikel blijven staan.

De Wacht vermoedt dat de waarheid in het midden ligt. Dead Space is ondanks de aanpassingen nog steeds een populaire serie onder gamers, dus EA zou wel gek zijn als ze de franchise laten vallen. Aan de andere kant, vorige maand ontsloeg het bedrijf een deel van Visceral Games en sloot het de studio in Montréal. Er zijn dus minder hens aan dek voor een nieuwe game.

 

Co-op in God of War: Ascension

En waarom ook niet? God of War: Ascension krijgt al een multiplayer mode, dan kan er ook nog wel een co-op arena bij. De mode heet Trial of the Gods en laat je solo en co-op meerdere golven vijanden verslaan. Er loopt een timer en aan het eind moet je een eindbaas verslaan. Zo simpel als wat dus! Hier is een nieuwe trailer ter begeleiding. Volgende week kunnen we weer lekker half Griekenland vernietigen, net zoals de huidige Grieken doen!

 

De terugkeer van Starbarians!

Harry Partridge is terug met een nieuw kort animatiefilmpje. Niet Skyrim gerelateerd, wel weer errug grappig!

 

Lost Planet 3 28 juni uit

Na het teleurstellende Lost Planet 2 zijn de ogen van fans natuurlijk extra scherp gericht op het derde deel. Het is erg lang stil gebleven rondom Lost Planet 3, maar vannacht gooide Capcom de sluisdeuren open. De game komt 28 juni in de Europese schappen te liggen. De nieuwe trailer is niet mis en lijkt vooral de concurrentie met Dead Space 3 aan te willen gaan. De game wordt niet door Capcom maar door Spark Unlimited ontwikkeld; een studio die nogal een crappy trackrecord heeft. We blijven hem voor jullie in de gaten houden!

 

Tomb Raider: grotten en spleten

Tomb Raider al uitgespeeld? Nee, wij ook nog niet. Maar dat maakt niet uit,  het is niet alsof er al DLC is aangekon… oh shit, er is DLC aangekondigd.

DLC

De eerste DLC is multiplayer-gerelateerd en heet Caves & Cliffs. Het wordt een timed exclusive voor de Xbox 360, 19 maart al verkrijgbaar!

DLC

Volgens het Tomb Raider blog kost de DLC 400 Microsoft Points en geeft het drie nieuwe maps. Geen slechte ruil voor Call of Duty standaarden. De maps heten Scavenger Caverns, Cliff Shantytown en The Burning Village.

 

Toch niet microtransacties bij alle EA games

De Wacht opende een paar nachten geleden nog met de uitspraak dat alle toekomstige EA-games microtransacties krijgen. Daar werden veel gamertjes natuurlijk niet blij van. Gelukkig blijkt de bullshit detector bij EA goed afgesteld te zijn; financial officer Blake Jorgensen krabbelt in een nieuwe speech terug!

“I made a statement in the conference along the lines of ‘We’ll have micro-transactions in our games’ and the community read that to mean all our games, and that’s really not true.”

LOL

Z’n echte visie ligt een stuk genuanceerder. Games krijgen alleen een microtransacties model als de developers dat zelf willen. Waar de uitspraak wel geldt, is bij free-to-play games… uh, want die zijn gratis en voor niets gaat de zon op… en zelfs dat niet als je een bijzonder betweterige astronoom tegenkomt.

Kortom, misschien komen Dragon Age 3, Mass Effect 4 en Battlefield 4 toch niet met speciale items voor keiharde euro’s. Ik jubel.

 

Cultureel supplement: Frankrijk

Tijd voor een cultureel supplement over Frankrijk. Zoals elke babyboomer met een semi-artistiek diploma in z’n kontzak je kan vertellen, is Frankrijk het mooiste land van de wereld. De hoofdexport bestaat uit wijn, knoflook, Franse frietjes en een onuitstaanbaar gevoel van eigenbelang. Frankrijk is ook op het gebied van films een voorloper, met toppers zoals Les Misérables, Ratatouille en Asterix & Obelix Maken Een Niet-Frans Land Belachelijk. Oud-stagiair Oscar liet de Wacht een nieuw hoogtepunt van de Franse cinema zien: gamepersonages die seks hebben met elkaar! 

 

AVGN is back!

Het heeft weer veel te lang geduurd, maar de nieuwe episode van Angry Video Game Nerd is het wachten waard! 

REACTIES (32) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord