Tom Holland: Uncharted-film is alles waar ik van droomde 

Tom Holland: Uncharted-film is alles waar ik van droomde 2020-09-14T00:20:34
Morgen! Hopelijk hebben jullie allemaal een fijn weekend gehad, de werkweek staat namelijk weer voor de deur. Gelukkig is er altijd een nachtwacht om de week mee af te trappen, het nieuws is helaas vrij karig. Tenzij je de dagen tot de Uncharted-film aftelt, want volgens meneer Holland gaat alles nu van z'n leien dakje. Verder lees je dat Adventure Mode terugkeert in Puyo Puyo Tetris 2 en dat Stardew Valley 2 nog altijd een optie is.

Tom Holland looft aankomende Unchaterd-film

In een Instagram Live-video laat Tom Holland weten dat hij erg te spreken is over de huidige gang van zaken rondom de langverwachte Uncharted-film.

Filming is going so well. The film is like, everything I dreamed it would be. I mean, I don't know if you guys played the games, but I was such a huge fan of the game, and it's been going so well.

De Wacht hoeft je waarschijnlijk niet te vertellen dat er nogal wat te doen is geweest rondom de Uncharted-film. Zo zijn we al zes regisseurs verder en is de film al meer dan eens uitgesteld. Er was zelfs een punt dat Sony van plan was om te gaan filmen zónder regisseur. Maar je weet wat ze zeggen, zeven keer is scheepsrecht. Alles lijkt er namelijk op dat regisseur Ruben Fleisher, bekend van Venom, uiteindelijk de boel op de rails heeft gekregen. Here’s hoping!

Holland

Adventure mode en release Puyo Puyo Tetris 2 onthuld

Het tweede deel van Puyo Puyo Tetris verschijnt 8 december voor PlayStation 4, Switch, Xbox One en Series X. De PS5-versie verschijnt later dit jaar. Uitgever Sega heeft verder bekendgemaakt dat Puyo Puyo Tetris 2 een vernieuwde Adventure Mode bevat. In deze modus krijgen spelers toegang tot een grote map waarbij er gewerkt wordt van uitdaging tot uitdaging. Reeds doorlopen levels kunnen altijd opnieuw worden bezocht om zo de hoogst mogelijke score neer te zetten. Gedurende de Adventure-modus zijn er verschillende beloningen vrij te spelen. Verder is het mogelijk om personages te trainen en hun stats te verbeteren.


Maker van Stardew Valley over een mogelijk vervolgdeel

Eric Barone, maker van Stardew Valley, geeft in een gesprek met Game Informer aan dat het hem niets zou verbazen als er op een gegeven moment een vervolgdeel van Stardew Valley verschijnt. Hoewel Barone, of ConcernedApe, zich hierover nog niet definitief uitlaat, sluit hij absoluut niets uit.

I will say that I definitely love Stardew Valley. I love it as a world and a universe. I don't think [1.5] will be the end of Stardew Valley. I would not be surprised if there's another Stardew Valley update, or multiple updates, or a Stardew Valley 2. Who knows?

Barone geeft verder aan dat hij nog altijd werkt aan een aantal andere projecten. Veel is hierover echter nog niet bekend. Wel weten we dat één van deze games zich afspeelt in dezelfde wereld als Stardew Valley. Verder zou het gaan om twee pixel art-achtige top-down 2D-games.

There isn't currently a Stardew Valley 2; after 1.5, I'll decide what the next step for Stardew Valley is. But I would say there will probably be another step for Stardew Valley. In the meantime, I'm also working on a couple of new projects - solo projects - so I have plenty to do

Stardew Valley

Dit zijn de Special Editions van Godfall

Counterplay Games en Gearbox hebben uit de doeken gedaan wat de special editions van Godfall precies inhouden. Het gaat om drie verschillende versies van de game; de Godfall Standard Edition ($60), de Godfall Deluxe Edition ($80) en de Godfall Ascended Edition ($90).

Vanzelfsprekend bevat de goedkoopste versie van Godfall enkel de basisgame, terwijl de Deluxe Edition ook de eerste uitbreiding bevat. De Ascended Edition bevat naast de eerste uitbreiding ook een hoop cosmetische-items. Verder heeft Gearbox onthuld wat de pre-order-bonussen zijn voor spelers die de game vooruitbestellen voor PS5 of PC. Fanatiekelingen kunnen bijvoorbeeld te keer gaan met het zwaard van Borderlands’ Zer0, kijk zelf maar.

Godfall

PUBG-lek wijst op toernooi-achtige modus.

De gelekte modus moet Vostok heten en wordt beschreven als een mix tussen het FPS- en Auto Battler-genre. Dat blijkt uit een video van insider PlayerIGN. De insider geeft aan dat de nieuwe modus wat meer afstand neemt van het gebruikelijke battle royale-format en dat er meer wordt ingezet op één tegen één gevechten, met een gelimiteerd aantal respawns. Degene die als laatste overblijft, wint het potje. Dat blijft dus wel hetzelfde. Volgens PCGN wordt het toernooi in rondes gespeeld en ontvangen de winnaars van deze rondes gear upgrades. Hieronder kun je de video bekijken.

Final Fantasy XVI wordt mogelijk onthuld tijdens PS5-presentatie

De berichten rondom een mogelijke Final Fantasy XVI-onthulling doen al sinds juni de ronde, maar concreet nieuws is er nooit gekomen. Sorry, dat blijft onveranderd. Maar de kans dat er zeer binnenkort een onthulling wordt gedaan, is behoorlijk groot. Voorheen leek de game een plekje te krijgen in de Future of Gaming-presentatie, maar ook dat bleef uit. Volgende week woensdag vindt er echter weer een PS5-presentatie plaats en alles wijst erop dat er deze keer wel plaats is voor FFXVI. Shinji Hashimoto, een van de boegbeelden van Square Enix, retweette de aankondiging van de PS5-presentatie namelijk. Volgens kenners kan dat maar één ding betekenen. Final Fantasy XVI, hoewel Hashimoto ook betrokken is bij de Kingdom Hearts-spellen...

Final Fantasy

Borderlands 2-DLC krijgt een eigen tabletop-game 

Leder Games, Gearbox Entertainment en Nerdvana Games hebben de handen ineengeslagen om een Borderlands 2-tabletop te maken. Het spel gaat onder de naam Bunkers & Badasses en is - verrassing  geïnspireerd door de klassieke Dungeons & Dragons-spellen. De tabletop is gebaseerd op de Tiny Tinas Assault on Dragon Keep-uitbreiding. Naast deze populaire uitbreiding, zijn er nog een aantal campagnes te spelen, de Butt Stallion’s Hunny Heist bijvoorbeeldDe basisversie van de game kost ongeveer 60 dollarterwijl de Deluxe-uitvoering ruwweg 120 dollar kost. Maar dan krijg je wel mooie dubbelstenen en een kek poppetje.  

Borderlands

Hogwarts en Godzilla in Flight Simulator dankzij mods

De Wacht heeft begrepen dat er genoeg te bewonderen is in Flight Simulator, toch leek het ons leuk om jullie te vertellen dat sinds kort ook Godzilla en Hogwarts te bezichtigen zijn in de vliegsimulatie. De mods zijn dankzij iG0dz te downloaden op Nexus Mods. Naast het iconische kasteel van Harry Potter zijn ook het zwerkbalveld, het huis van Hagrid en het donkere bos te bewonderen. Als tovenarij niet echt jouw ding is, kun je altijd nog een rondje San Francisco doen om Godzilla het beste te wensen. Hieronder vind je enkele foto’s.

Hogwarts     Hogwarts

Hogwarts     Hogwarts

REACTIES (40) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord