Titanfall gaat sowieso niet zoveel verkopen als Call of Duty: Ghosts 

Titanfall gaat sowieso niet zoveel verkopen als Call of Duty: Ghosts 2013-09-10T10:36:24
Vandaag in de Nachtwacht: heel ander nieuws dan gisteren in de Nachtwacht! Het moet niet veel gekker worden. Titanfall gaat niet zo goed verkopen als Call of Duty: Ghosts, Deep Down komt niet naar de Xbox One en The Last Guardian komt binnenkort nog niet uit! Wel is er Mario muziek en wezens met te veel of te weinig ledematen in The Evil Within.

The Evil Within gameplay-beelden

Vandaag zijn jullie getuige van een historisch moment! Vandaag begint De Wacht met een trailer, iets wat nog nooit eerder gedaan is in de Nachtwacht (of wel, geen zin en tijd om research te doen). Jawel, geen lap tekst die De Wacht half dronken uit zijn toetsenbord rammelt, maar scary ass beelden van The Evil Within.

 

Titanfall gaat niet zoveel verkopen als Call of Duty: Ghosts

Titanfall wordt super aan als we onze professionals moeten geloven (en even voor de duidelijkheid: dat doen we). Toch gaat de game sowieso niet zo goed verkopen als Call of Duty: Ghosts volgens Vince Zampanella, een van de oprichters van Respawn Entertainment. Dat zei hij namelijk in een interview op de radio.

Titanfall

Zampanella heeft natuurlijk alle vertrouwen in het product dat ze af gaan leveren, maar hij blijft wel met beide benen op de grond, in tegenstelling tot de soldaten in Titanfall. Dat is namelijk wat de shooter zo uniek maakt: verticale beweging. Dus niet alleen maar muurtjes zoeken en erachter gaan staan, maar hier ren je er verdomme tegenop! Hoe vet het ook klinkt, Zampanella weet ook wel hoe de vork in de steel zit in de gamebiz:

You build up momentum over the years when you put out a new brand. It’s starting over, so it won’t sell as well. It’s a new brand.

Het is een “passion project” voor de mannen van Respawn, maar alsnog zal dit kindje geboren uit passie vast wel wat geld in het laatje brengen. Zelfs De Wacht wil die shit spelen, maar dat komt misschien omdat hij nog hyped is van grote robots door Pacific Rim. En de Power Rangers.

 

A day with PlayStation

Elke levende Japanner heeft straks een PlayStation 4, dat bewijst dit filmpje in ieder geval. Daarnaast showt het wat voor vernuftig apparaat het is, wat je er allemaal mee kan, en welke games er straks te spelen zijn. Yep, Japan valt stil na de release van de PS4...

 

Super Mario World Symfonie

Een tijd geleden heeft Tomy Tallarico een Kickstarter project aangemaakt om een album te financieren van de Video Games Live concerten. Nu kan De Wacht het er lang of kort over gaan hebben, maar het komt erop neer dat er een hele dikke symfonie is neergezet van muziek uit Super Mario World die Tallarico online heeft gegooid voordat zelfs Nintendo er een noot van gehoord had.

Super Mario World

Dit alles omdat de Kickstarter nog ruim 40.000 dollar te kort komt met nog maar drie dagen te gaan. Dus check deze shit uit, laat je snor staan en maak het de soundtrack van je eigen leven. Het is bewezen dat mensen met een Mario soundtrack vastgeroest in hun hoofd gemiddeld 23% gouden munten meer verdienen dan mensen die slechts Chopin of Mozart luisteren.

Het embedden van de track lukt om de een of andere reden niet, dus klik effe hier en dan naar beneden scrollen!

 

Deep Down exclusief voor PlayStation 4

Tijdens de PS4 aankondiging kregen we even tussendoor een paar beelden van Deep Down voorgeschoteld. Donkere ruimtes vol met draken en andere warmte- en lichtbronnen. Onlangs heeft de producer van de game Yoshinori Ono via Twitter laten weten dat de game exclusief voor de PS4 verschijnt, en dus niet naar de Xbox One komt.

Deep Down

Daarbij heeft De Wacht nog wat extra info over de game. Deep Down speelt zich namelijk af in het New York van 2094. De donkere gangenstelsels zien er niet hypermodern uit, maar dat komt omdat je speelt in herinneringen van iemand... Assassin’s Creed much? Ook zullen er willekeurige monsters spawnen in de game en kan je online co-op spelen met een vriend.

Als hekkensluiter dan nog even wat beelden van Deep Down. Met muziek eronder. En met super enthousiaste stemacteurs.

 

2DS vs 3DS

Hoe langer je kijkt, hoe grappiger het wordt.

2DS vs 3DS

Geen The Last Guardian verrassingen

In plaats van komische noot, eindigt De Wacht vandaag met tranen. Jammer maar helaas. Dit nog even om er zeker van te zijn dat iedereen weet dat The Last Guardian nooit meer uit gaat komen...

The Last Guardian

REACTIES (77) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord