Titanfall-content onderweg naar Apex Legends 

Titanfall-content onderweg naar Apex Legends 2021-04-04T20:49:13
Goedemorgen! Namens iedereen van Power Unlimited wensen we je (wederom) een vrolijk paasfeest. Pak vooral even je rust, en geniet van een extra dagje vrij. Het was een uitdaging, maar je Wacht heeft ook vannacht weer gamenieuws gevonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van Titanfall-content in Apex Legends en gesjoemel in professionele CS:GO-wedstrijden?

Behoorlijk wat Titanfall-content onderweg naar Apex Legends

Titanfall-fans opgelet! Apex Legends-schrijver, Ashely Reed, heeft tijdens een panel op BrownGirlGamerCode bekendgemaakt dat ontwikkelaar Respawn Entertainment bezig is met het integreren van Titanfall in de wereld van Apex Legends. Regisseur Chad Grenier gaat zelfs nog een stapje verder, hij heeft namelijk alvast bevestigd dat er een hoop ‘coole dingen’ van Titanfall onderweg zijn naar de gevierde battle royale-game.

Next season - Season 9 - you're actually going to see a ton of Titanfall coming back into the game, in one way or another. I've told some people before, if you're a Titanfall fan, hang on for Season 9 because there's gonna be some really cool stuff there.

Wat er precies aan Apex Legends toegevoegd wordt, is nog onduidelijk. De kans dat het spectaculair wordt, is in ieder geval aannemelijk. Eerder doken er immers al geruchten op dat er in de nabije toekomst Titans aan de game worden toegevoegd. Deze Titans zouden enkel opgeroepen kunnen worden om schade aan te richten, niet om zelf te besturen.

Titanfall

FBI onderzoekt of er vals wordt gespeeld in professionele CS:GO-wedstrijden

Dat blijkt uit een berichtgeving van gamewebsite Kotaku. Volgens het bericht heeft de commissaris van de Esports Integrity Commission (ESIC), Ian smith, aangegeven dat de organisatie momenteel samenwerkt met de FBI. De zaak in kwestie draait om een relatief klein, maar significant groepje spelers, dat over een langere periode veel aan matchfixing heeft gedaan. Volgens Smith betreft het een klassieke vorm van matchfixing waarin spelers worden verleid met grote geldbedragen. Veel is er nog niet over de zaak losgelaten, maar volgens Smith gaat dat binnenkort wel gebeuren. 

FBI

Cursed Captain-personage onthuld voor Torchlight 3

Dat laat ontwikkelaar Echtra Games weten in een blogpost. De nieuwe class brengt onder andere een nieuw wapen met zich mee, in de vorm van een kanon. Daarnaast beschikt de kapitein over spookachtige bemanningsleden en Doubloon-grondstoffen, wat dat ook mag zijn. Naast de Cursed Captain-class, voegt de nieuwe update ook een aantal nieuwe huisdieren en kledingstukken toe aan de game. Tenslotte introduceert de update de ‘instance reset-optie’, hiermee kunnen spelers hun account en wereld met één knop herstarten. Fans moeten overigens nog wel even geduld hebben, de update verschijnt namelijk pas over dik een maand. 

Cursed Captain

Check hier de teaser voor de volgende Final Fantasy 14-update

Square Enix heeft een nieuwe trailer gedropt waarin de 5.5 update van Final Fantasy 14 in de schijnwerpers wordt gezet. De 5.5 update moet 13 april verschijnen en voegt het eerste deel van de Death Unto Dawn-verhaallijn toe aan de mmorpg. De video kan hieronder worden bekeken, maar bevat volgens de uitgever wel lichte spoilers.

Tencent’s Timi Studios is kennelijk ‘de grootste ontwikkelaar van de wereld’

Volgens een rapport van nieuwswebsite Reuters, is Timi Studios momenteel misschien wel de grootste ontwikkelaar van de wereld. Wij begrijpen dat dit nogal raar klinkt, maar daar kan je Wacht ook niets aan doen. Vorig jaar draaide de studio van Call of Duty Mobile en Honor of Kings namelijk een omzet van totaal 10 miljard dollar. Volgens het bericht van Reuters, vormen bovengenoemde getallen een uitstekende basis voor de studio om ambities te verantwoorden die mobile gaming ontstijgen. Zo zou de studio kunnen concurreren met wereldwijde marktleiders in het ontwikkelen van triple-A-titels voor relevante platforms. Onlangs maakte Tencent openbaar dat de gamingdivisie in totaal 156,1 miljard Yuan heeft gegenereerd, wat ongever gelijk staat aan 20 miljard euro. 

Curb

Bekijk hier een demo van de door fans gemaakte Metroid Prime 2D

Het is al veel te lang stil rond Metroid Prime 4. Al sinds 2019 heerst er een akelige radiostilte rondom de wereldberoemde franchise. Gelukkig werkt er altijd wel een groepje fanatiekelingen achter de schermen aan een project dat het wachten dragelijk maakt. In dit geval gaat het om een groepje ontwikkelaars die bekend staan als Team SCU. Zij hebben een 2D versie gemaakt van de populaire GameCube-game Metroid Prime. Veel fans hadden het idee dat de ontwikkeling van de 2D-versie een grap was, maar niets is minder waar. SCU heeft namelijk een video gedeeld, waarin beelden worden getoond van het passieproject. In het bijschrift geeft de ontwikkelaar aan dat het hele doel van het project draait om plezier hebben. Daarnaast kunnen alle aspecten, die in de demo te zien zijn, nog worden aangepast. De demo is dus geen reflectie van het eindresultaat. Hieronder kun je de beelden van de playthrough bekijken.

Monster Hunter-voedsel in RL

Sinds de release van Monster Hunter Rise op Nintendo Switch, is de Japanse franchise weer razend populair. Zo populair, dat mensen trek krijgen in de fictieve maaltijden die ze in de spellen voorgeschoteld krijgen. Gelukkig heeft het YouTube-kanaal Babish Culinary Universe daar een oplossing voor. Deze chef heeft namelijk het Chef’s Choice Platter-gerecht nagemaakt in real life, en het ziet er verrukkelijk uit. FYI: er was echt heel weinig nieuws, daarom hoopt je Wacht met deze video extra body aan dit artikel te kunnen geven.  

Nog een fijne Paasdag!

Pasenq

REACTIES (20) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord