The Last of Us Part 2-lek: Neil Druckmann is er kapot van 

The Last of Us Part 2-lek: Neil Druckmann is er kapot van 2020-04-28T00:44:17
Misselijk van de tompoucebovenkanten nog even de half afgehapte koeken opruimen en we kunnen Koningsdag 2020 snel achter ons laten. De Animal Crossing-spelletjes en vrijmarkten waren fantastisch! Maar nu, terug naar ‘normaal’, met een nieuwe N8W8!

mo ali
   

Goedemorgen! Hopelijk heb je genoeg water gedronken tijdens Koningsdag, want vandaag is gewoon weer een normale dag en dan is er geen ruimte voor katers. Wist je dat op 28 april 1923 Wembley Stadium werd geopend? En dat vandaag in 1967 bokser Muhammad Ali zijn dienstplicht weigerde, waarop hij zijn kampioenstitel moest inleveren? Het heeft weinig uitgemaakt voor zijn populariteit: deze man wordt nog altijd beschouwd als een legende. Ook legendarisch? De N8W8 natuurlijk:

legend
   

Last of Us-ontwikkelaars zijn diepbedroefd om lek The Last of Us 2

Het lek dat we de afgelopen dagen op het internet zagen zwerven van The Last of Us 2, heeft impact gemaakt. Niet alleen op fans, die beter niet kunnen kijken trouwens, maar ook op de mensen die al vele jaren aan het spel werken. Studio Naughty Dog heeft dan ook naar aanleiding van het lek een tweet geplaatst. Eentje die wordt geretweet door gamemaker Neil Druckmann met de woorden: “Mijn hart is gebroken als ik denk aan het team. Mijn hart is gebroken als ik denk aan onze fans. We kijken er echter nog steeds enorm naar uit om de game naar je toe te brengen.” Mooie woorden, op een bericht van Naughty Dog dat al vrij raak is:

“We weten dat de laatste paar dagen extreem moeilijk voor jullie zijn geweest. We voelen hetzelfde. Het is teleurstellend om deze release en het delen van pre-release beelden uit de ontwikkeling van het spel gedeeld te zien worden. Zorg ervoor dat je spoilers zoveel mogelijk ontwijkt en we vragen je: verpest het ook niet voor anderen. The Last of Us Part II komt bijna naar je toe. Het maakt niet uit wat je ziet, wat je hoort: de uiteindelijke ervaring is het waard.”

Zoals Michel al schreef verschijnt The Last of Us Part II op 19 juni.

last of us
   

Bethesda zet 1 miljoen dollar opzij voor coronavirusdoelen

Diverse goede doelen die zich bezighouden met de bestrijding van het coronavirus kunnen op geld rekenen van Bethesda. Het gamebedrijf doneert 1 miljoen dollar aan meerdere organisaties. Direct Relief krijgt 500.000 dollar, Unicef 250.000 en de overige 250.000 gaat naar lokale organisaties in steden waar Bethesda studio’s heeft. Daarnaast is er een #BethesdaAtHome-campagne, waarin Bethesda-medewerkers games streamen via Twitch. Ze doen dat allemaal voor twee goede doelen: enerzijds om geld op te halen voor de organisaties die zich met de strijd tegen het coronavirus bezighouden, anderzijds zorgen dat mensen zoveel mogelijk binnenblijven. En ondertussen wordt er door die medewerkers hard gewerkt aan nieuwe games en uitbreidingen, zoals recentelijk Fallout 76 Wastelanders.

Bethesda
   

Dating sim Monster Prom: XXL aangekondigd

Binnenkort komt er een nieuwe datingsim uit voor een tot vier spelers. Ditkeer ben je geen duif en geen oudje, maar een monster. Gelukkig zijn je klasgenoten dat ook, want dat maakt het iets makkelijker om een date te regelen voor het eindbal. 21 mei kun je er lekker virtueel op losdaten op Switch. Het spel kost 15 euro.


    

2K kondigt WWE 2K Battlegrounds aan

We wisten al dat er dit jaar geen WWE 2K21 zou komen en dat 2K waarschijnlijk een game in een ander genre maakte. Het blijkt te kloppen. 2K heeft WWE 2K Battlegrounds aangekondigd. Een arcade-achtige worstelgame die al in herfst 2020 verschijnt. De game komt van Saber Interactive (bekend van NBA Playgrounds) en het moet een toegankelijke, maar toch uitdagende titel worden. Het is lekker cartoonesk en The Rock zit erin, meer hoef je dan niet te weten toch? Nou vooruit, een trailer:


   

Gearbox’ Brothers in Arms krijgt tv-serie

De Tweede Wereldoorlogshooter Brother in Arms wordt een tv-serie, zo schrijft THR. Gearbox Software heeft Scott Rosenbaum (V en Gang Related) bereid gevonden om de showrunner te zijn. Maar liefst acht soldaten worden gevolgd op een missie om iemand te redden. Nou ja, niet zomaar iemand natuurlijk, hun eigen kolonel. Interessant detail: er zitten personages in gebaseerd op echte personen die destijds aan het front vochten. Als we iets van de games gaan terugzien in de serie, dan is dat waarschijnlijk de accuraatheid, iets waar de gameserie om wordt geroemd.


   

Vandaag uit: de nieuwe dlc voor Dragon Ball Z: Kakarot

Hoera, vanaf vandaag is Beerus beschikbaar in Dragon Ball Z: Kakarot. Hij komt naar het spel als DLC. Tijd voor chaos!


   

Steven Spielberg ziet een opvolger van The Goonies snel gebeuren

Er was een livestream om de filmklassieker The Goonies te vieren. Steven Spielberg was erbij, maar ook Sean Astin en Josh Brolin. Hartstikke leuk, maar er was hier en daar wel wat teleurstelling toen Spielberg aangaf dat mensen niet op een sequel hoeven te rekenen. “Chris Columbus, Dick Donner, Lauren Shuler Donner en ik hebben er vaak over gesproken. Elke paar jaar komen we wel met een idee, maar het is uiteindelijk nooit perfect. De lat is zo hoog gelegd, het is moeilijk.” Nou ja, we zouden dus ook kunnen zeggen dat er wel over een opvolger wordt gesproken. Zolang deze geweldige filmmakers niet met een idee komen met potentie om een waardige opvolger te zijn van de iconische film, moeten we het doen met de eerste. Maar in een wereld waarin er al veel te veel sequels zijn, is dat misschien juist perfect, toch?


   

4 mei naar Disney Plus: Star Wars: The Rise of Skywalker

Nog een weekje wachten en het is zover: dan staan officieel alle Star Wars-films op Disney+. De meest recente flick, Star Wars: The Rise of Skywalker, wordt namelijk 4 mei toegevoegd aan de streamingdienst. In totaal staan er dan 11 Star Wars-films op (drie trilogieën en twee spin-offs). Je Wacht hoeft je vast niet te vertellen waarom juist de vierde mei voor deze fijne release is gekozen. #zinin Eindelijk al die interessante details, blikken en teksten tussen Rey en Kylo Ren beter bestuderen! Ook grappig: Daisy Ridley (die Rey speelt) is inmiddels al druk doende met de rest van haar carrière. Zo schijnt ze een rol te gaan scoren in The Ice Beneath Her, een Gone Girl-achtige thriller. Graag!

kylo ren
   

DidYouKnowGaming draait om obscure Sonic-games

Sonic loopt al een tijdje mee, dat is geen geheim. Ook geen geheim: dat er in die lange carrière ook een paar zeer obscure games zijn geweest. Een heel vage kartgame bijvoorbeeld. En nee, natuurlijk bedoelt je Wacht niet All Stars Racing. Welke wel, dat zie je in de nieuwe DidYouKnowGaming:


   

Het doet je Wacht denken aan Wacky Wheels. Ook met egels, ha. Succes met werk, school, klussen en/of zonnen op deze na-Koningsdagse dinsdag en een fijne dag pandaag!

panda
   

REACTIES (15) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord