Tetten kijken met Kratos 

Tetten kijken met Kratos 2013-03-08T10:30:27
Een nieuw paar digitale tetten, of beter nog, meerdere paren digitale tetten. Kratos mag er binnenkort met jullie naar kijken en de N8W8 heeft vast een sneak preview! In ander nieuws: duivels, droge Black Ops II filmpies, Badman en old skool liefde in volle bloei!

Duivels!

Het kwaad is zelden veilig in gameland. Het wordt geslagen, geschopt, uitgescholden, aan stukken gezaagd en niet zelden aan gort geschoten. Maarja, daar vraag je als kwaadaardig evildoer dan ook wel een beetje om. Dorkly, wie anders, weet nog wel een paar duivelse schavuiten op te sommen: 

  • 10. Devils (Toejam and Earl)
  • 9. Satan (Puyo Puyo series)
  • 8. Mundus (Devil May Cry)
  • 7. Satan (Castlevania: Lords of Shadow)
  • 6. Emperor Mateus (Final Fantasy II)
  • 5. Evil The Cat (Earthworm Jim)
  • 4. Hades (God of War III)
  • 3. Lucifer (Dante’s Inferno)
  • 2. Diablo (Diablo series)
  • 1. The Icon of Sin (Doom II: Hell on Earth)
Evil

Misschien niet echt een demon of duivel pur sang, maar ik vind Shao Kahn ook wel behoorlijk evil. Kan ook niet anders als roelerende badass van Outworld. Deze knakker zal, eenmaal in hel beland, zeker niet onderaan de voedselketen belanden. Jullie nog specifieke duivelse figuren die benoemd dienen te worden?

 

Droog

Black Ops II heeft perks, zoals de 'fast hand' perk. Hiermee kan je een granaat terug gooien en wordt tegelijkertijd de timer van deze granaat gereset. Zorg voor twee mensen met deze perk en de lol kan beginnen.


Muramasa Rebirth

Stijlvolle 2D actiegames bestaande uit prachtig tekenwerk vertolkt in sprites. Zulke spellen komen niet heel veel voor, daarom is het mooi dat Muramasa: The Demon Blade, eerder verschenen op de Wii, nu ook naar de PS Vita komt. Toepasselijkerwijs zal het spel nu Muramasa Rebirth heten. Eind van de maand komt ie naar Japan, Amerika wordt binnenkort aangekondigd en Europa, eh...? Hé, hallo, hoe zit dat, waarom is Muramasa Rebirth nog niet aangekondigd voor ons? Afwachten, uiteraard willen we nieuwe versche spellen, maar als er dan toch kliekjes worden opgewarmd voor de Vita, is Muramasa best ok, non? Kijk maar hoe wonderschoon de titel er op de Vita (wederom) uitziet.

  

Zit je dan met je servers

Dat krijg je er nu van als je per se internetverbinding moet hebben om een game te kunnen spelen, per se moet inloggen om aan de gang te kunnen. Gezeik. Zoals jullie al konden lezen krijgen ze in Amerika alvast de nodige agressie aanvallen omdat er wegens overvolle servers niet fatsoenlijk met Sim City gestart kan worden.

Amazon, die Sim City als download verkoopt, zet de titel vrolijk on hold wegens alle problemen. Kijk maar:

 SimCrap

Zou EA nu tweemaal nadenken voordat ze een spel wederom laten dwingen spelers te doen inloggen? Ik denk het niet, uiteindelijk wordt het vast de standaard en loopt het geld weer extra hard binnen. Daarom nogmaals even snel roepen nu het nog kan: 'Dit krijg je er dus van EA; gezeik'.

 

Quote van de dag

Sony Santa Monica heeft net God War: Ascension klaar. Uiteraard gaan ze straks met de PS4 aan de gang. Daarover heeft Santa Monica het volgende te zeggen: 

"If you give us enough time and you give us those specs, we will blow you away. Our team's pretty good."

Juistem, blow us maar lekker away in de toekomst. Duidelijke taal, op naar het volgende nieuwtje.

 

Memmen!

Nu we toch in de GoW sfeer zijn, God of War: Ascension is bijna daar! Nog maar een weekje wachten en dan is het zover. We weten allemaal waar die game om draait. Precies: het vrouwelijke geslacht penetreren! Hier, een filmpje met tetten!

 

Afstoffen die Gamcube

F-Zero GX voor de Gamecube was me nog eens een hardcore futuristische arcade racer. De game draaide ook in de arcades, in principe dezelfde versie maar dan met extra tracks. Als Gamecube GX racer kon je ook toegang krijgen tot de tracks als je je memory card dropte in één van de arcade cabinets. Tja, lastig, moet er wel zo'n arcade cabinet in de buurt zijn.

Leuk is dat hackers nu hebben ontdekt dat de complete arcade versie gewoon op de Gamecube disc staat. Wat je dan wel weer nodig hebt, is een Action Replay of een Gameshark plus de PAL of NTSC versie van F-Zero GX. Mocht dat het geval zijn, dan heeft RetroCollect de codes om toegang te krijgen. 

F-Zero

Ok, waarschijnlijk amper mensen die deze combi aan juiste middelen bij de hand hebben. Maakt niet, uit, dit is Retro coolness. Vet dat zoiets jaren later nog wordt ontdekt. Een bevestiging dat hardcore gamers hun old skool favo games nog steeds liefde geven.

 

Badman zegt vaarwel

Christopher Nolan heeft een hell of a job geleverd met zijn Batman Trilogie. De films zijn stoer, duister, spectaculair en gewoon Batman waardig. Desondanks vind ik het soms lastig om de film-Batman niet te zien als een dwaas pratende gast in een rubberen pak. De badguys zijn wat dat betreft veel cooler. Maar het wordt erger, sinds de Badman filmpjes over het net circuleren is het helemaal lastig geworden de Christian Bale versie van Batman nog serieus te nemen, zodra hij zijn bakkes opentrekt. Mischien maar beter daarom dat de Badman eindelijk afscheid neemt...

REACTIES (39) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord