Tekken X Street Fighter nog steeds onderweg 

Tekken X Street Fighter nog steeds onderweg 2015-07-13T02:48:09
Capcom gaf ons drie jaar geleden Street Fighter X Tekken, maar hoe zit dat nu met die andere titel? Tekken X Street Fighter? Namco, hallo? De ontwikkelaar praat jullie bij deze Wacht. Verder hebben we Street Fighter comics, vette actiefilmpjes en een nieuwe BlazBlue.

Een kijkje achter de schermen van Super Smash Bros.

Source Gaming is een coole website die er energie in steekt om ons gamers te voorzien van info omtrent de ontwikkeling van Super Smash Bros. Brawl. Zo hebben ze de slides van een presentatie die Masahiro Sakurai gaf om de ontwikkeling van zijn spel toe te lichten. Er wordt gesproken over designs, bijvoorbeeld dat er voor de looks van Snake is gekeken naar MGS3 en wat betreft de kleding MGS2. Het uiterlijk van Pit wordt uitgebreid besproken, tot aan z'n ondergoed aan toe. Erg grappig ook is hoe Masahiro een speelgoedmannetje heeft gebruikt om de kern van alle moves te bepalen, zie screen hieronder. De complete slides met nog veel meer info vind je via Source Gaming.

HiJa

   

Street Fighter krijgt comic

Comic geeks opgelet, de legendarische fighter genaamd Street Fighter krijgt een nieuwe comic. UDON Entertainment heeft een nieuwe serie aangekondigd onder de naam Street Fighter Unlimited. Joe Ng en Edwin Huang zijn verantwoordelijk voor de tekeningen. Is dat goed nieuws? De Wacht gelooft van wel, check hier een tekening van Joe.

Raaa

En hier eentje van Edwin Huang.

Lekker

Dat met die tekeningen zit wel snor dus. Street Fighter Unlimited zal gebruik maken van de velen vechters die al die jaren in de games voorbij zijn gekomen. Leuke extra is dat elke comic een bonusverhaaltje van vier pagina's zal bevatten, deze is elke keer weer door iemand anders getekend. De eerste comic zal in december verschijnen. Vervolgens zal de serie doorlopen in 2016.

   

Een normale dag

In Fallout: Shelter beheer je je eigen vault en daar is het hartstikke leuk. Echt.

Shelter

   

Wat is er aan de hand met Devil's Third?

Er dwalen allemaal rare berichten over het internet wat betreft Devil's Third. Er circuleren roddels dat Nintendo Amerika de game zou hebben laten vallen omdat de kwaliteit te laag is. Verschillende sites lijken het zelfs al te bevestigen met als extra roddel dat uitgever XSEED Devil's Third heeft overgenomen. Een tweede roddel beweert dat Europese journalisten het spel hebben lopen bashen tijdens een testsessie. Nintendo heeft nog niet gereageerd, nouja, ze hebben een tweet losgelaten met de volgende tekst:

"We know you are eager to hear more about Devil’s Third. We are excited to bring the game to Wii U and will have more to share soon."

Devils Third

Hoewel de tweet niet zoveel zegt, lijkt het niet echt aan te sluiten bij de roddel dat Nintendo Amerika niks meer moet hebben van de game. Kom op, Itagaki, jij oude rockster die ooit DOA en Ninja Gaiden maakte, dit is gelul toch? Devil's Third wordt gewoon hartstikke bruut, non?

   

Tekken X Street Fighter is nog steeds onderweg

Ergens in een ver verleden werd Street Fighter X Tekken en Tekken X Street Fighter aangekondigd. Alle fighting fan gamers door het dolle en terecht want het is een echt tof initiatief van Namco en Capcom. Toen werd het oktober 2012 en zagen wij Street Fighter X Tekken verschijnen, Capcom's duit in het zakje zeg maar. Nu zijn we drie jaar verder en hebben we nog helemaal niks van Namco gezien, waar blijft Tekken X Street Fighter?

Geen paniek, Namco weet ons gerust te stellen. Sowieso zijn ze retedruk met Tekken 7, Pokémon Tournament en Summer Lesson voor Project Morpheus op de PS4. Wat niet wil zeggen dat er niks gebeurt op het Tekken X Street Fighter gebied. De game is al in een aardig ver stadium. De modellen, moves en het vechtsysteem zouden allemaal al helemaal klaar zijn. Los van de ontwikkeling weet Namco sowieso niet helemaal wanneer het beste moment zou zijn om Tekken X Street Fighter te releasen. Zowel Street Fighter V als Tekken 7 liggen namelijk op de loer.

VS
Fijn dat Street Fighter X Tekken nog onderweg is, iets zegt de Wacht dat de planning niet echt soepel verloopt, er zit wel heeeul veel tijd tussen het eerder verschenen Street Fighter X Tekken. De geluiden vanuit Namco zijn in ieder geval wel positief.

   

Nieuwe BlazBlue aangekondigd

Hij gaat BlazBlue Central Fiction heten en hieronder treffen jullie de trailer.

Het ziet er weer lekker hypergeflipt uit, zoals we gewend zijn met BlazBlue. De game heeft nog geen releasedatum. De eerst geplande datum is 18 juli wanneer de game flink wordt uitgetest, in Japan. 

   

Pijnlijk

Au

  

Vechtactie!

De Wacht wist niet dat er zoiets bestond als Phantom Breaker: Battle Grounds. Een schattige beat 'em up waar anime meisjes hordes slechteriken in elkaar beuken. Voor wie van beat 'em ups houdt wellicht een geinig spelleke. De game is al uit op een zooi systemen maar komt de 21ste ook naar de PS4. Wat voor nu vooral leuk is, is dat een groepje zeer vaardige filmmakers een uitermate slicke vechtscene heeft geschoten, met characters die zijn gebaseerd op die uit Phantom Breaker. Enjoy!

      

Mirror's Edge in het echt

Claudiu Voicu besloot een GoPro camera en een zooi stuntende freerunners samen te voegen om zo Mirror's Edge na te bootsen. Iets wat ernstig goed gelukt is. Dit is first person spektakel van het hoogste niveau. Dikke locaties en dikke actie verzorgen een kleine vijf minuten aan vertier. Extra cool is dat alle loopjes, het geklauter en de sprongen echt zijn. Een kijkje achter de schermen vind je hier.

   

   

Satoru Iwata is overleden.

Op de valreep van deze Wacht, of eigenlijk toen hij al klaar en online stond, kwam het trieste nieuws door dat Satoru Iwata op 55-jarige leeftijd is overleden. Nintendo, alle gamers, de industrie, de wereld; iedereen zal afscheid moeten nemen van Iwata. De president van Nintendo is niet meer bij ons. We zullen later vandaag op gepaste wijze hier meer aandacht aan besteden.


Rust in vrede Iwata. 

REACTIES (43) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord