Streetdate Mortal Kombat 11 gebroken met alle gevolgen vandien 

Streetdate Mortal Kombat 11 gebroken met alle gevolgen vandien 2019-04-20T16:22:56
Het zonnetje schijnt, de vitamine D vliegt je om de oren en toch zit je te kijken op de site van de PU? Gelukkig had Karim nog geen vitamine tekort en dus zit hij klaar om je het laatste nieuws te brengen rondom onder meer Mortal Kombat 11 en Assassin’s Creed Unity.

Beloof me dat je na het lezen van deze Weekendwacht nog even naar buitengaat, want het is veel te lekker weer man!

PlayStation houdt dikke voorjaarssale

Als je dan weer thuiskomt van het buiten chillen, start dan vooral even je PlayStation 4 op! Er is namelijk een dikke sale gaande op de PlayStation Store, waarin je games als The Division 2 zelfs al tegen wat korting kunt vinden. Ook games als Spider-Man, Rainbow Six Siege, Far Cry New Dawn en de te vroeg uitgekomen alpha van Fallout 76 zijn in de korting! Voor de volledige lijst check je de PlayStation Store! 

Command & Conquer Remastered laat teken van leven zien

Het gaat nog wel even duren totdat we de terugkeer van Command & Conquer kunnen spelen, maar in onderstaand plaatje kun je wel zien hoe het er een beetje uit komt te zien. Producer Jim Vessela heeft namelijk op Rediit een afbeelding geplaatst van de geüpdatet Construction Yard die je straks kunt vinden in C&C Remastered. De Construction Yard blijft trouw aan z’n originele design, maar is wel een stuk mooier geworden!

Assassin’s Creed Unity is het volgende slachtoffer van review bombing, maar nu positief?!

Review bombing is iets wat we de laatste jaren vaak en met name op Steam zien. Meestal wordt een game opeens helemaal de grond ingestampt omdat de uitgever of ontwikkelaar een in hun ogen domme beslissing heeft gemaakt, maar het kan dus ook de positieve kant op gaan. Ubisoft begon namelijk Assassin’s Creed Unity gratis aan te bieden, als antwoord op de grote brand in de Notre Dame afgelopen week. Als reactie daarop werd er opnieuw een review bommetje gedropt, maar dit keer de positieve kant op. De game stond eerst nog op mixed, maar het gemiddelde uit recente reviews is nu ‘very positive’. Lekker bezig!

Warner Bros. probeert Mortal Kombat 11 spoilers te voorkomen

Deze nieuwskop spreekt natuurlijk voor zichzelf, maar nadat vorig jaar Super Smash Bros. Ultimate als fighting game slachtoffer was van een te vroeg gebroken streetdate, is het dit jaar de beurt aan Mortal Kombat 11. Warner’s brute fighter ligt namelijk aankomende dinsdag pas in de winkels, maar een aantal hebben de game al en posten video’s op het internet. Persoonlijk ga ik niet spoilen, maar het lijkt er momenteel op dat delen van de story, characters die nog helemaal niet aangekondigd waren en zelfs alle DLC characters al op straat liggen. Wel benieuwd? Klik dan hier om naar het volledige artikel van Eurogamer te gaan. 

Nintendo verwijdert heel veel Smash Ultimate stages

Viespeuken, dat zijn jullie! Masahiro Sakurai geeft je een stage builder en het eerste waar jij daar achter je computertje aan denkt is weer een penis? Gelukkig heb ik daar zelf nou nooit last van. Zonder dollen, de Stage Builder was net uit of het zwermde van de penissen, seks hebbende stelletjes en ook andere, maatschappelijk minder onschuldige dingen. Nintendo is nu dus wild bezig om alle stages die niet door de beugel kunnen te verwijderen en stuurt je dan ook een aardig dreigend e-mailtje. Je komt met één keer de fout in gaan nog weg, maar als je het vaker doet kan je hele Nintendo account verbannen worden.

Controversieel is echter de beslissing van Nintendo om een level met de ‘transvlag’ te verbannen. In het level was de vlag te zien waarmee transgenders zich identificeren, maar Nintendo verwijderde de stage en gaf er als uitleg bij geen politieke statements te willen in levels. Begrijpelijk of overdreven?

(Voorbeeld van zo'n emailtje van Nintendo, deze was gericht aan Marchant)

Mogelijke Left 4 Dead 3 screenshots verschijnen online

Niemand weet het honderd procent zeker, maar YouTuber Tyle McVicker denkt screenshots van Left 4 Dead 3 in handen te hebben gekregen. In onderstaande video kun je voor jezelf bepalen of dit echt Left 4 Dead 3 screenshots zijn, of gewoon een rare remake van de Dust 2 map uit Counter-Strike: Global Offensive. Geruchten gaan dat Valve ooit wel bezig was met Left 4 Dead 3, maar dat de game jaren geleden intern geannuleerd is. Hoewel Tyle een goede reputatie heeft wat betreft Valve leaks, is het wel zaak dat je alles met een korreltje zout neemt. Het zou wel vet zijn als er ooit nog eens echt een Left 4 Dead-game uitkomt, wat een tijden waren dat!

Zo, dat was ‘m alweer. Ga lekker naar buiten en pak wat vitamine D, is goed voor je!

REACTIES (18) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord