Star Citizen knalt voorbij $100,000,000 

Star Citizen knalt voorbij $100,000,000 2015-12-14T01:15:19
Het weekend zit er weer zo ongeveer op, al zijn er nog een paar uurtjes gametijd te vergeven. Terwijl jullie vredig doorgamen heeft Fils-Aime het over Nintendo's mobile games, harkt Star Citizen een zakcentje bij elkaar en krijgen wat nieuwe Diablo 3 beelden te zien. Klinkt als een klus voor de Nachtwacht.

Achtergrondmuziekje

Even een beetje nostalgie op de zondagavond! 

 

Fils-Aime: “Nintendo games voor mobiel maken is niet simpel”

We horen al een tijdje geluiden over de plannen van Nintendo om hun games naar smartphones en tablets te brengen, en in maart krijgen we dan daadwerkelijk de eerste game te zien. Niet alleen Ninendo-fans, maar gamers overal beginnen inmiddels een beetje ongeduldig te worden. Velen hebben volgens Reggie Fils-Aime het idee dat Nintendo alleen maar een port hoeven te maken van een van hun games, of Mario’s naam ergens op hoeven te plakken, en dat het geld dan wel binnenstroomt. Dit is nadrukkelijk niet het geval, aldus Reggie. In een interview met Time zei hij dat de mentaliteit van Nintendo zo is dat ze willen zorgen dat al hun producten een “wonderful experience” voor consumenten zijn.

Een van de dingen waar ze op letten zijn de controls, die duidelijk anders zijn op je Samsung dan op een handheld van Nintendo:

“Our strategy is not to port games developed for our dedicated systems to smart devices as they are. We have to develop new software experiences that give people the opportunity to interact with Nintendo IP and that matches the play style and control of smart devices.”

Zo zijn bijvoorbeeld de joysticks en de verschillende knoppen die je op een dedicated controller hebt zeer verschillend van de input die je kan geven via een touch screen:

“We have looked at the limitations of software design on mobile platforms, and worked within those parameters. A 3DS game that requires the full manipulation of joysticks and multiple buttons can’t be exactly replicated on a touch-screen mobile device.”

Het lijkt erom te gaan dat Nintendo games wil maken die het imago van het bedrijf niet schaden. Dat ze daar voorzichtig mee om willen gaan is logisch, gezien het slechte imago dat veel mobile games hebben. De Wacht kijkt uit naar Nintendo’s spellen! Hopelijk kunnen ze zich een beetje onderscheiden in de huidige zee van micro-transactions en pay-to-win prut.

 

Star Wars Battlefront - fan cinematic

Hoodoo_Operator, een cinematic editor, heeft met sponsoring van EA Ronku een nieuwe Battlefront cinematic gemaakt, en hij is flippin' awesome. Nog veel awesomer wordt 'ie als je je bedenkt dat alle footage van live gameplay komt. De Wacht krijgt hiervan eigenlijk veel meer zin in The Force Awakens dan in een potje Battlefront!

  

Star Citizen knalt voorbij $100,000,000

Het gaat maar door, die crowdfunding campagne van Star Citizen. Drie jaar geleden begon de spectaculaire reeks aan donaties - toen twijfelden mensen zelfs of de game het minimumbedrag zou binnenhalen. Wel nu, in de ruimte hoort niemand je schijnbaar twijfelen, want de space sim heeft officieel meer dan honderd miljoen dollar opgehaald. Honderd mil-fucking-joen! Dit astronomische bedrag is geleverd door meer dan een mijloen backers die halsreikend uitkijken naar de space sim to rule all other space sims.

Gisteren lieten we de gameplay van de nieuwe alpha 2.0 build van de game al zien. Mocht je deze gemist hebben, kijk dan alsnog effe want die game ziet er gewoon verbluffend uit.

 

Nieuwe character trailers Jojo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven

Eyes of Heaven is een brawler in het Jojo universum die over een paar dagen uitkomt in Japan. Helaas is er nog niets over een release in het Westen bekend. Om de Japanofielen en masochisten onder jullie tevreden te houden zijn hier toch drie nieuwe trailers waarin we van Bandai Namco wat moves te zien krijgen van Diavolo, Diego Brando en Noriaki Kakyoin. Ook een aantal van een kostuums passeren de revue. Dou itashi mashite!

  

Gast faalt alle QTE in Heavy Rain en gaat stuk

De Wacht heeft zelden zo hard gelachen om een gameplay filmpje. Deze dude verprutst elke Quick Time Event in een Heavy Rain achtervolging en gaat he-le-maal kapot van het lachen. “What is he doing?!” Die lach, ZO aanstekelijk! 

 

Diablo 3: Greyhollow Island

Greyhollow Island is een nieuwe locatie die met patch 2.4.0 naar Blizzards actie-RPG komt. Het is een spooky gebied dat weinig humanoids bevat, al vallen er uiteraard genoeg andere wezens op te blazen, in mootjes te hakken of neer te knallen.

 

Minecraft zwaard IRL

Pixel perfect.

  

Fallout dingen 

Want het blijft leuk. Sorry, Early! 

Geen slechte collectie

 

Vertel me waar dat ding staat, en wel nu 

 

Rustig aan, bro

  

Later! 

REACTIES (33) 

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord